Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kariera jest trudna
Autor Wiadomość
szyymko

Wysłany: Pią 28 Maj, 2010   Kariera jest trudna

Słuchajcie, pykam w gierke juz kilka ladnych godzin i widze ze kariera jest bardzo trudna. mnogosc opcji sprawia ze mozna sie pogobic. a i co najwazniejsze to jest to ze wycwiczone umiejetnosci oraz atrybuty fizyczne spadaja gdy sie ich nie cwiczy. trudny orzech do zgryzienia.

ja na swojego pierwszego caf'a wybralem davida olive :)

szyymko

Wysłany: Pią 28 Maj, 2010   

dobre jest to ze przy tworzeniu postaci techniki wybierasz sam. bardzo ciekawe rozwiazanie, pomyslane przez tworców. mozna miec "muai-tai" z "karate" i "boksem" dobre :)

Verden 

Zawodnik: Cain Velasquez & Shogun Rua
PSN ID: nedreV
GamerTag: -

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

to jest filmik jak szybko stworzyc wlasnego dobrego CAF`a. Generalnie kariera mnie nie kreci, ale napewno jest lepsza niz rok temu. Rok temu nie zrobilem kariery, bo za dlugi byl fczas loadingu dla mnie. W tym roku napewno lepiej aczkolwiek mogloby byc jes\zcze lepiej. Zreszta tak czy siak, kariera w FNR4 jest duuuuzo lepsza. Ztymze tu sa fight campy ktorych mi nie dane bylo sprawdzic.

szyymko

no wlasnie fight campy sa tutaj swietnie rozwiazane.

jak dla mnie kariera wymiata.

musze opracowac jeszcze trening

panpan

Wysłany: Sob 29 Maj, 2010   

Dzisiaj sobie chyba zaczne kariere. Musze stworzyc jakiegos w miare CAFa i grac i grac

serus

Wysłany: Nie 30 Maj, 2010   

Dobre jest to, że można przejść wagę wyżej. I dzięki za ten tutorial, przydał się.
Jeśli ta kariera nie trwa przynajmniej 2x dłużej niż ta z UFC2009 to nie da się zrobić naprawdę dobrego zawodnika. W sparingu nokautuje 3x sparing partnera na 5 poziomie i dostaje 55 punktów, a zasady ich przyznawania są takie same jak w 09.
Może ma ktoś jeszcze jakieś istotne uwagi i wskazówki?

szyymko

serus napisał/a:
Dobre jest to, że można przejść wagę wyżej. I dzięki za ten tutorial, przydał się.
Jeśli ta kariera nie trwa przynajmniej 2x dłużej niż ta z UFC2009 to nie da się zrobić naprawdę dobrego zawodnika. W sparingu nokautuje 3x sparing partnera na 5 poziomie i dostaje 55 punktów, a zasady ich przyznawania są takie same jak w 09.
Może ma ktoś jeszcze jakieś istotne uwagi i wskazówki?

powiedz jak cwiczysz swojego zawodnika?

serus

Najpierw siła, szybkość i cardio na 70. Po każdym treningu odpoczynek żeby conditioning nie był powyżej 30%. Później boot campy, ja mam left/right ducking punch 3lvl, superman punch 3 lvl, suplex 3lvl, judo hip 3lvl, obrotówka 1 lvl, mocne kolana w klinczu 1 lvl, łokcie w gardzie góra 1 lvl i slam spod siatki 1 lvl.

Jak mam wszystko tak mniej więcej jak chcę, żeby to finalnie wyglądało to sparuje, sparuje i sparuje. najpierw wszystko na 30, później wszystko na 50 a już później wybrane skille do 70.
Cały czas conditioning poniżej 30% musi być, zawsze! Nie ważne czy robisz fizyczne, boot campy czy sparujesz.

Nie przeszedłem całej kaiery więc nie wiem kiedy się kończy ale mam bilans 25-0 i się czuje, że rozkręca dopiero.

szyymko

dzięks.

a co do długosci kariery to faktycznie jestes dopiero na 1/3 jej drogi. ja na poczatku grałem tlko zeby przejsc i mam w tym momencie 2022 rok oraz bilans 39-12-0 walk. a to jeszcze nie koniec...

panpan

serus napisz prosze jak to wyglada z tymi boot campami. Wybierasz dany team i jakas technike i masz spar/tarczowanie i trzeba zdobyc te 100 pkt odrazu zeby lvl poszedł w góre? Bo próbowałem na 2 razy dany obóz i 2 razy po 80 pkt a do 100 20 brakło no. Jak to jest?

conditioning to?
fatigue to?

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101

Żeby zdobyć lvl w campach musisz zdobyc to sto punktów czasami uda sie za jednym razem, a czasami trzeba dwa na jeden cios im wiekszty fatigue tym mniej punktów, ale zauwazyłem że czasami ma cond. 0% i fati. 0% i i tak musze na dwa razy więc co się bardziej opłaca ?

conditioning to : jak jestes poobijany
fatigue to : zmęczenie

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101

szyymko napisał/a:

mam w tym momencie 2022 rok oraz bilans 39-12-0 walk. a to jeszcze nie koniec...

Szyymko, a zakończyłeś już jakąs kariere ? żeby było dokładnie wiadomo ile ona trwa i jak sobie rozplanować traningi ?

Wegorio

Wysłany: Pon 31 Maj, 2010   

Witam,
czy jak będę pilnował conditioning żeby nie przekroczylo 30% to siła, szybkość i cardio też mi nie będą spadać ??

panpan

W trakcie kariery można dodac do spodenek Logo sponsora?

Wegorio

panpan napisał/a:
W trakcie kariery można dodac do spodenek Logo sponsora?

Można. W UFC 2010 jest to nawet fajnie zrobione. Wybierasz sobie sam miejsce, w którym chcesz umieścić logo, nie masz z góry wyznaczonych, jedynie musisz dopasować rozmiar wybranego logo. Tak samo jest z tatuażami.

Odpowiedz do tematu