Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 02 Lut, 2011
Z czerwonym CAFem nikt nie chce grać. Grają tylko ci, którzy WIEDZĄ że mają lepszego zawodnika albo inne wspomaganie. A walka superCAF vs superCAF jest ciekawsza, bo liczą sie umiejętności zamiast statystyk.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Kolor ma znaczenie, bo z białym idzie zrobic ludzi w konia, a przy czerwonym od razu widac jakis przekret z super cafem wymaxowanym na full. jak trafisz na casuala to i tak z nim zagrasz bo nie bedzie wiedzial o co chodzi, a hardkorowy gracz bedzie kumał.
Klimo, pisałem o tym chyba 2 dni temu, tobie na pw w sumie tez, nadal mozna przekształcic czerwonego w białego bez problemowo na PS3, nie wiem natomiast jak sie ma sytuacja na klocku, ale tam jest znowu taki plus ze powstal programik do edytowania CAF'ów na kompie, mozna zrobic co sie chce i potem wrzucic to poprzez pendrive'a na dysk konsoli.
AroMP4_PL napisał/a:
mozna zrobic co sie chce i potem wrzucic to poprzez pendrive'a na dysk konsoli.
I dostać bana albo zerowanie gamercarda jak ktoś miły cię podpieprzy do M$ Próbowałem już chyba wszystkiego, zaczynałem bez patcha, kończyłem z patchem, edytowałem skille poniżej czerwonego limitu, zmieniałem nazwy, wagi, wzrost, wszystko i dalej czerwony. A jakieś kacapy dalej robią nieświadomych graczy w bambusa. Chociaż może i edytorem sobie pozmieniali kolor.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Czw 03 Lut, 2011
Teraz robię swojego CAF-a. Dłuży się nie miłosiernie. Na razie siłę mam 85 (można więcej na tym patchu?), szybkość 95, cardio 95, a skille na razie marnie bo punktów mało zdobywam. Podciągnąłem slamy na lev3 i nie które ciosy tak samo. Także może za 10lat pochwalę się swoim CAF-em
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Zależy w jakiej wadze jesteś, jak w MW to tam siły większej niż 85 chyba nie da się wyciągnąć, no trochę to zajmuje, jak wymaksowales slama to teraz wytrenuj se jakiś dobry cios, polecam prawy prosty Lesnara (Brock's right straight) szybki i zawsze wchodzi, rowniez warto zainwestować w Body lock offence, ale zawsze możesz to dodac po karierze, teraz tylko spar spar i spar do końca kariery.
Na razie brachu rozpocząłem karierę w Welter:-). Też myślę o tym, żeby się przenieść do HW na cięższy poziom (na razie na Expert sobie nie wyobrażam żeby grać przynajmniej na samym początku ). Tak to prawda cios ala Brock wymiata.
Tak tak wiem. Wczoraj miałem taką promocję przeniesienia, ale nie chciałem (później może być problem w online). Wiadomo koleżko, że z WW nie przeskoczę do HW
Muszę od początku się bawić.
Niekoniecznie. Kończysz karierę, load i zmieniasz wagę. Będziesz słabszy fizycznie, ale będziesz miał przewagę cardio i speed.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum