Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 16 Lut, 2012 Jest poprawa online?
Jak już ktoś trzaska online to niech się podzieli jak wygląda kwestia lagów, prędkości działania, zrywania połączeń i wyszukiwania meczów.
Prosiłbym o taki format odpowiedzi:
Konsola - prędkość łącza - gracze z PL czy z Afryki i krótki komentarz o jakości rozgrywki. Nie wiem czy brać golda dla jednej gry.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Czw 16 Lut, 2012
masa loadingów przed walką obijanie tułowia w cenie dalej i wtedy sub, masz swój pasek zajmujący połowe a rywal z 1/10...dogonic to z palcem w dupie mozna wtedy
Ranked wyłączony narazie.
Taktyka, clinch & slam dalej w cenie
Nie wiem czy w online da się zmienic kamere na classic, a QUICK MATCH...stare dobre ufc2010 5 minut i huja ;d hehehe
Nie bedzie sim to bieda lataja sierpy jak hohohoh!! i te hujowe przejscia (w sensie ze jestes na dole i robisz przejscie i na gorze )...jednak ustawia sie czy sim czy normal. bez sim nie ma sensu grac
Na normal latają same sierpy i nic nie możesz zrobić na SIM 3-4 bezsensowne mocne ciosy i nie masz 3/4 staminy w wtedy klincz, slam i jazda heheh
Zrywa co drugą walkę.
Sama gra na PLUS. DUZYYYYYYYYYYY PLUS. Online jak zwykle
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 16 Lut, 2012
Czyli można spokojnie wracać do Final Fantasy:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pią 17 Lut, 2012
Po kilku godzinnej sesji stwierdzam, że mega napierdalanka nie da się długo trzymać w jednej pozycji, a jeżeli gra sie na dodatek na SIM to poezja dla mnie:) bez bezsensowych ruchów, suby do ogarnięcia (jakoś mnie nie odrzuciły)...a online na player na razie idzie pograć. Fakt rozrywa ale to może przez serwery, ale podczas gry lagów nie widziałem. Na razie nie ma spamerstwa i brania NAJ NAJ NAJ więc online dziś mnie zadowoliło. Na 40 walk około 25 całych
Panowie powiem tak zmiana jest troszke na grafice ale uderzenia i wszystko jest to samo .Powiem tak jesli nie pojda w innym kierunku to bedzie dziadostwo bo Mma od easport jest szybkie tam online super.A tu ciezkie ciosy do wykonania wchodza nonstop bo sa albo w lewo albo w prawo powiem to nie tekken lub Mortal ze pogralem 5 godzin dzisaj pogram ale MMA wciagnelo mnie bardziej bo jest realistyczne a ufc jest tylko po liftingu ale zapraszam na xbox 360 nick S PAPIEROWSKI S
Wysłany: Pią 17 Lut, 2012
TOP 100 = STAMINA NORMAL
Bo nie mając SIM to można przyjmować identyczną taktykę jak w UFC 2010. Czyli klincz i slam a koleś jak wyczai revers slama to już ssiesz, bo co jak co ale łatwiej rewersy wchodzą niż w UFC 2010. Tak jak kiedys na poczatku UFC 2010 przed paczem
Dla mnie przy łączu 6mb rzadko zdarzają się lagowe walki czasem owszem zerwania połączenia, tak czy inaczej przy zwykłej walce rankingowej w porównaniu z poprzednimi wersjami poprawa jest ale rzekłbym mała, może gdyby walki rankingowe można było ustawić na SIMULATION, bo przy tej opcji energii gra jest po prostu boska...
Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Wysłany: Sob 18 Lut, 2012
Lagi rzadko pride chodzi jakby gorzej .. i zrywa dośc czesto ogolnie to samo prawie co w zeszlym roku czy oni ku... nie moga zrobic raz a dobrze? po ch*j te testy robili ? jak na x-boxa dziala to tak samo !
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum