Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Miszcz Stefan
Sro 22 Lut, 2012
Jest poprawa online?
Autor Wiadomość
Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Czw 16 Lut, 2012   Jest poprawa online?

Jak już ktoś trzaska online to niech się podzieli jak wygląda kwestia lagów, prędkości działania, zrywania połączeń i wyszukiwania meczów.

Prosiłbym o taki format odpowiedzi:
Konsola - prędkość łącza - gracze z PL czy z Afryki i krótki komentarz o jakości rozgrywki. Nie wiem czy brać golda dla jednej gry.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Czw 16 Lut, 2012   

Porezam dziś i dam Ci znac ;)

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

masa loadingów przed walką ;) obijanie tułowia w cenie dalej ;) i wtedy sub, masz swój pasek zajmujący połowe a rywal z 1/10...dogonic to z palcem w dupie mozna wtedy ;)

Ranked wyłączony narazie.

Taktyka, clinch & slam dalej w cenie ;)
Nie wiem czy w online da się zmienic kamere na classic, a QUICK MATCH...stare dobre ufc2010 :) 5 minut i huja ;d hehehe

Nie bedzie sim to bieda ;) lataja sierpy jak hohohoh!! i te hujowe przejscia (w sensie ze jestes na dole i robisz przejscie i na gorze )...jednak ustawia sie czy sim czy normal. bez sim nie ma sensu grac ;)
Na normal latają same sierpy i nic nie możesz zrobić :) na SIM 3-4 bezsensowne mocne ciosy i nie masz 3/4 staminy w wtedy klincz, slam i jazda :D heheh

Zrywa co drugą walkę.

Sama gra na PLUS. DUZYYYYYYYYYYY PLUS. Online jak zwykle ;)

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Czyli moje przepowiednie sie sprawdzają :cool: czas pomyslec nad nową profesją :lol:

Uploaded with ImageShack.us

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Czyli można spokojnie wracać do Final Fantasy:)
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Taa

Uploaded with ImageShack.us

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Pią 17 Lut, 2012   

Po kilku godzinnej sesji stwierdzam, że mega napierdalanka :D nie da się długo trzymać w jednej pozycji, a jeżeli gra sie na dodatek na SIM to poezja dla mnie:) bez bezsensowych ruchów, suby do ogarnięcia (jakoś mnie nie odrzuciły)...a online na player na razie idzie pograć. Fakt rozrywa ale to może przez serwery, ale podczas gry lagów nie widziałem. Na razie nie ma spamerstwa i brania NAJ NAJ NAJ więc online dziś mnie zadowoliło. Na 40 walk około 25 całych ;)

$ PAPIEROWSKI $

Panowie powiem tak zmiana jest troszke na grafice ale uderzenia i wszystko jest to samo .Powiem tak jesli nie pojda w innym kierunku to bedzie dziadostwo bo Mma od easport jest szybkie tam online super.A tu ciezkie ciosy do wykonania wchodza nonstop bo sa albo w lewo albo w prawo powiem to nie tekken lub Mortal ze pogralem 5 godzin dzisaj pogram ale MMA wciagnelo mnie bardziej bo jest realistyczne a ufc jest tylko po liftingu ale zapraszam na xbox 360 nick S PAPIEROWSKI S

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

TOP 100 = STAMINA NORMAL

Bo nie mając SIM to można przyjmować identyczną taktykę jak w UFC 2010. Czyli klincz i slam :P a koleś jak wyczai revers slama to już ssiesz, bo co jak co ale łatwiej rewersy wchodzą niż w UFC 2010. Tak jak kiedys na poczatku UFC 2010 przed paczem :)

JasonX 

Zawodnik: Chuck i Wand
PSN ID: JasonX44
Level: 69

online nie scina ale wywala z walki haha objam typa z dosiadu i bum nie ma grania i tak 3 razy pod rzad za 4 razem dopiero grało sie normalnie

ultra997 

Zawodnik: Igor Vovchanchyn
GamerTag: jacek997

Dla mnie przy łączu 6mb rzadko zdarzają się lagowe walki czasem owszem zerwania połączenia, tak czy inaczej przy zwykłej walce rankingowej w porównaniu z poprzednimi wersjami poprawa jest ale rzekłbym mała, może gdyby walki rankingowe można było ustawić na SIMULATION, bo przy tej opcji energii gra jest po prostu boska...

bartek-brt 
PS3

Zawodnik: Mauricio Shogun Rua
PSN ID: bartek-brt
Level: 28
Rekord w Lidze OMC:
4-8-0
Wysłany: Sob 18 Lut, 2012   

a ja mam straszne lagi a w pride to w ogóle nie mogę z nikim zagrać bo nie znajduje

w0jtek09
Rucham Kozy :D

Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC:
9-3-0

Lagi rzadko pride chodzi jakby gorzej .. i zrywa dośc czesto ogolnie to samo prawie co w zeszlym roku czy oni ku... nie moga zrobic raz a dobrze? po ch*j te testy robili ? jak na x-boxa dziala to tak samo !

ultra997 

Zawodnik: Igor Vovchanchyn
GamerTag: jacek997

Niestety wczoraj przechwaliłem... dziś d***a jedna walka na 9 zakonczona nie zerwaniem, bezsensu

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012   

Ja gralem 3 walki na rank to wszystko ok;) lagow nie bylo;) tylko dlugo laczy;) juz trafiaja sie cafy z overallem 95;) gralem z takim;)

Odpowiedz do tematu