Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jedno jedyne pytanie :P
Autor Wiadomość
SeBiK 

Zawodnik: Frank Mir
PSN ID: -
GamerTag: -
Wysłany: Czw 17 Lut, 2011   Jedno jedyne pytanie :P

Tak jak w temacie:
1. Warto kupić czy nie? :D

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Czw 17 Lut, 2011   Re: Jedno jedyne pytanie :P

SeBiK napisał/a:
Tak jak w temacie:
1. Warto kupić czy nie? :D

Rozwinę te pytanie :)
Czy warto kupic nową grę za 93 zł czy nie?

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pią 18 Lut, 2011   

Ja jeszcze poczekam, bo zostało mi tylko online do skończenia a nie wiem jak wygląda sytuacja i ile wyszło patchy. Jak nic z tym nie zrobili, to nie warto. Kariera/exhibition za szybko się nudzi.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

nitro 
mi to lotto

Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

nie warto nawet za 50zl

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

nitro napisał/a:
nie warto nawet za 50zl

Oj ja za 50 zł kupiłbym z przyjemnością. Może nie należy do najlepszych gier, ale nie ma co jej aż tak umniejszać. W końcu jest ogromna liczba graczy, która w tą gierkę gra!!!

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

lcoolmarko85 napisał/a:
W końcu jest ogromna liczba graczy, która w tą gierkę gra!!!

W wowa grają miliony, a gra jest gorsza padliny :lol: Za 50zł chętnie kupię MMA, gniot bo gniot, ale przynajmniej calak łatwy.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Miszcz Stefan napisał/a:
lcoolmarko85 napisał/a:
W końcu jest ogromna liczba graczy, która w tą gierkę gra!!!

W wowa grają miliony, a gra jest gorsza padliny :lol: Za 50zł chętnie kupię MMA, gniot bo gniot, ale przynajmniej calak łatwy.

Hehe a to prawda. Jak stanieje to pomyślimy nad zakupem!!! A puki co to nie :grin:

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

50zeta to taka optymalna cena crapów na PS3, wiec jak MMA by spadło do takiej ceny to moze i ja bym sie zainteresował skoro łatwa do zrobienia na stówke.

Uploaded with ImageShack.us

sokół

wyszedł jeden patch.

Ogólnie gra - moim zdaniem - jest beznadziejna. Jeżeli ktoś ceni sobie karierę, to kariera w mma jest bezpłciowa. Sama walka jest nudna i wolna. Pierwszą rzeczą jaka rzucila mi się w oczy, to brak łokci w stójce.

Kupiłem tą grę za 90zł. Pożyczyłem koledze i jak tylko mi ją odda, to opycham na allegro.

Ogolnie nie żałuję, że ją kupiłem, bo stracę na tym max 20zł, a tak przynajmniej zobaczyłem, że mma totalnie nie wyszło EA i bardziej doceniłem UFC.

MMA nie dorównuje UFC.

$ PAPIEROWSKI $

tAK CZYTAM i oczom nie wierze panowie tak gra online jest zajebista szybka rewelacyjna zero lagow mistrzowstwa itp zero sztucznosci jak ufc ze druga runda i nokaut za kazdym razem i te sztuczne uderzenia i TRAGEDIA ufc gralem od 2009 do 2010 i ale online .ufc spzredalem po 5 dniach wolna sztuczna zero radosci lagi a mma walcze caly czas szybka rewelka jest strona mma jak zrobisz swojego zawodnika wszsytsko mozna ogladc ciosy sa auntetyczne ci co sie wypowiadaja i mowia ze ufc jest super zal pl Sokol lecz sie jak mma jest wolne wpiscie sobie na youtube mma online i pozniej ufc online to sa ludzie ktrzorzy nie grali i sie wypowiadaja ufc jest tak ze chodzi po lini prostej w prawo i lewo a w mma latasz wokol calego ringu caly czas a jeszce jedno zobacz ile osob gra mma a zobacz ile osob gra w ufc tylko te osoby co sie tu wypowiadaj wejdz sobie na strone forum mma i zabaczysz a najabardziej mnie denerwuje jak wrescie zrobia dobra gre walk to jeden z drugim bo nie umie grac tak sie wypowiada

Turael

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sob 19 Lut, 2011   

Przesadzacie nazywając tą grę crapem. ;p
Na początku opiszę karierę:
System tworzenie swojego zawodnika jest podobny do konkurencji, jednak został lekko uproszczony. Ogólnie to polega na tym samym-wyborze ciuchów, sylwetki, twarzy itd. tylko bez tych wszystkich pasków do ustawiania co dla niektórych może być wadą a dla innych zaletą. Po stworzeniu swojego ludka zaczyna się schemat znany z UFC, czyli: trenujemy, walczymy, trenujemy, walczymy itd. Z tą różnicą, że tutaj jest to troszkę przyjemniejsze, bo nie trzeba powtarzać setki razy tych nudnych sparingów (:/), tutaj wystarczy jeden przycisk.

Online:
Tutaj jest już widoczna dosyć znaczna różnica względem gry z pod znaku THQ.
Graczy w sumie nie brakuje... ale tylko w wadze ciężkiej, półciężkiej i średniej; w dwóch pozostałych czasami trudno znaleźć kogoś do gry.
Podczas swojej pierwszej walki online doznałem szoku. ;p Gra chodziła nie mniej płynnie niż w potyczce z komputerem. Oczywiście nie może być zbyt kolorowo... Często nie ma się pojęcia z kim zaraz będzie się walczyć, przed walką widać tylko pas zawodnika. Czasami czarny pas ma rekord 300-300 a czasami 300-10 (za wygrane też dostaje się punkty), dlatego jak to rodzice mówią ;p lepiej uważać na nieznajomych i popatrzeć przelotnie na top 100.

W sumie to tyle. Jest późno i nie chce mi się więcej pisać. Od siebie mogę polecić EA MMA choć ta opinia może być lekko nie obiektywna, bo ostatnio mam dość grania w UFC ;p
Wybór należy do was. :)

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

czy ja nazwalem tą grę crapem? nie.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Ja uznałem za crapa i zdania nie zmienię. Dynamika typu: "dostanę plombę i zanim upadnę to wstanę bo mam turbo pada"to wuj nie dynamika. Stójka jest ciekawa przez kilka godzin, potem to bezmyślna młócka, kto pierwszy wyleci z kontrą i pociągnie za tym combo ten wygra, o ile przeciwnik nie ma turbo pada. Parter to padaka, dwa przejścia i nie ma staminy, przy czym przeciwnik ma całą i robi co chce. GnP wygląda gorzej niż zapasy w kisielu i bitch slappy zamiast dzwonów. Za moich czasów nie było gry online, przez jakieś dwa tygodnie stoczyłem ~75walk. Plusem na początku jest kariera, ale jakoś trzeciej nie chciało mi się kończyć, a w UFC skończyłem ponad 10 i nadal mam trzy w trakcie.
Przywołuję towarzystwo do porządku, to temat o cenie, a nie o wadach i zaletach.

Do tego działu potrzeba ludzi, jeśli tyle osób gra, powinny być nowe tematy, jakoś tego nie widać. W google nasze forum jest w top 3, więc jest publicznie i szeroko dostępne.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

w TOP 3 gdzie? w Uzbekistanie? :cool:

lcoolmarko85 
Undisputed Team