Wysłany: Nie 05 Gru, 2010 Jak zrobic zeby byc gospodarzem??
Witam jak w temacie jak zrobic zeby byc gospodarzem w walce w quick matchu?? bo zawsze jestem po prawej stronie a wole z lewej walczyc... jeszcze ani razu nie bylem host jak to sie robi??
wejdź w "online" później "ranked" i nie wybieraj "quick" tylko "custom match" a tam zaznacz wszystkie po kolei, rundy, wage, ufc+caf, conection best i nie wiem co tam jeszcze jest pozaznaczaj takie opcje które sa najmniej popularne i jezeli nie znajdzie ci przeciwnika zapyta cie czy chcesz sam utworzyć sesje
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 05 Gru, 2010
misfer84 napisał/a:
ok dzieki za odp.... bo jakos lepiej mi z lewej walczyc niz z prawej strony:) wiem ze mozna w walce sie zmienic ale wole odrazu...
ps tez tak czasem masie ze trzeba dluga czekac na walke bo brak przeciwnika??
mozna jakos wejsc to campu bo chcialym wiedziec walczyc ??
Zeby kogos zaprosic to tylko przez camp inaczej na quick match mozna??
nie musisz byc w campie by zaprosic do gry, zapraszasz bezposrednio z lobby, (musisz byc hostem), wybierasz invite i tam pozniej z listy znajomych tego z ktorym chcesz grac, mowa oczywiscie o "Player Match".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum