Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 25 Sty, 2012 Jak zagrać w demo UFC Undisputed 3 bez golda:)
Temat dla użytkowników Xboxa 360.
Jak wiadomo, żeby pobrać demo trzeba mieć konto gold. To oficjalnie.
Dema nie mają licencji przypisanych do konta i konsoli, raz pobrane będą działać na każdej konsoli i na każdym profilu - to też oficjalnie:) Jak zagrać w demo nie mając konta gold?
1. Mówisz znajomemu z goldem żeby ściągną i przenosisz od niego na dysku usb/pendrajwie - tak najszybciej. Podpinasz pamięć usb i grasz, możesz też skopiować na dysk.
2. Ściągasz demo z internetu, uruchamiasz program do przenoszenia dem i sejwów z pc na dysk usb zgodny z Xboxem, podłączasz do konsoli i grasz. Ja tak gram bo mam bana na live:)
Minus jest taki, że M$ może sprawdzać, kto gra bez golda w dema dostępne dla użytkowników płacących i oflagować/zbanować konto lub konsolę. Jak nie masz golda i nie planujesz go mieć lub masz bana na live, to nic lepszego dla ciebie nie ma. Nie trzeba mieć przerobionej konsoli, podziękujcie Microsoftowi za możliwość grania z pendrajwa:)
Dem można szukać tutaj:
Kod:
Tekst ukryty dla niezalogowanych
Co prawda UFC 3 jeszcze tam nie ma, ale z pewnością będzie. Jakby ktoś nie chciał czekać to na priv mogę podać link do zassania dema. Instrukcji obsługi programu do wrzucania demówek z kompa na pendrajwa szukajcie sami, ale to dwa kliknięcia więć każdy potrafiący czytać sobie poradzi. Dodam tylko, że wszystko robisz na własną odpowiedzialność.
Próbowałem sam wrzucić na chomika ale po 17% wywala błąd i zaczyna wrzucać od początku.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Kurde, ja z jakiejś czeskiej strony ściągnąłem i nie działa. Robię wszystko wg. poradników, wszystko elegancko wygląda, ale po podłączeniu pendrive do konsoli pokazuje, że jest w pewnej części zajęty, ale niczego tam nie wyszukuje. Wygląda to na komputerze tak.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 25 Sty, 2012
Nie baw się usbxtafem, przy większych plikach program głupieje. Odpal horizontem, sam stworzy strukturę katalogów. Ty klikasz tylko send to usb i czekasz kilkadziesiąt sekund.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum