Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak zagrać w demo UFC Undisputed 3 bez golda:)
Autor Wiadomość
Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sro 25 Sty, 2012   Jak zagrać w demo UFC Undisputed 3 bez golda:)

Temat dla użytkowników Xboxa 360.
Jak wiadomo, żeby pobrać demo trzeba mieć konto gold. To oficjalnie.
Dema nie mają licencji przypisanych do konta i konsoli, raz pobrane będą działać na każdej konsoli i na każdym profilu - to też oficjalnie:) Jak zagrać w demo nie mając konta gold?

1. Mówisz znajomemu z goldem żeby ściągną i przenosisz od niego na dysku usb/pendrajwie - tak najszybciej. Podpinasz pamięć usb i grasz, możesz też skopiować na dysk.

2. Ściągasz demo z internetu, uruchamiasz program do przenoszenia dem i sejwów z pc na dysk usb zgodny z Xboxem, podłączasz do konsoli i grasz. Ja tak gram bo mam bana na live:)

Minus jest taki, że M$ może sprawdzać, kto gra bez golda w dema dostępne dla użytkowników płacących i oflagować/zbanować konto lub konsolę. Jak nie masz golda i nie planujesz go mieć lub masz bana na live, to nic lepszego dla ciebie nie ma. Nie trzeba mieć przerobionej konsoli, podziękujcie Microsoftowi za możliwość grania z pendrajwa:)

Dem można szukać tutaj:

Kod:
Tekst ukryty dla niezalogowanych
Co prawda UFC 3 jeszcze tam nie ma, ale z pewnością będzie. Jakby ktoś nie chciał czekać to na priv mogę podać link do zassania dema. Instrukcji obsługi programu do wrzucania demówek z kompa na pendrajwa szukajcie sami, ale to dwa kliknięcia więć każdy potrafiący czytać sobie poradzi. Dodam tylko, że wszystko robisz na własną odpowiedzialność.

Próbowałem sam wrzucić na chomika ale po 17% wywala błąd i zaczyna wrzucać od początku.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

druteron 
Now it's time...

Zawodnik: Chuck Liddell
Wysłany: Sro 25 Sty, 2012   

Demo UFC Undisputed 3 mozna znalezc tutaj:

Kod:
Tekst ukryty dla niezalogowanych

Bałwan 

Zawodnik: Rampage Jackson
GamerTag: Samsonik96

Kurde, ja z jakiejś czeskiej strony ściągnąłem i nie działa. Robię wszystko wg. poradników, wszystko elegancko wygląda, ale po podłączeniu pendrive do konsoli pokazuje, że jest w pewnej części zajęty, ale niczego tam nie wyszukuje. Wygląda to na komputerze tak.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Nie baw się usbxtafem, przy większych plikach program głupieje. Odpal horizontem, sam stworzy strukturę katalogów. Ty klikasz tylko send to usb i czekasz kilkadziesiąt sekund.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Bałwan 

A czy ten program nie jest płatny? Jeśli chodzi co o program Horizon.

druteron 
Now it's time...

Zawodnik: Chuck Liddell

Polecam jeszcze program "Party Buffalo"

Bałwan