Szukałem tutaj na forum i na googlach ale nigdzie nie mogę znaleźć jak usunąć patcha od ufc 2010 na xboxie 360. Oczywiście chodzi mi o tego patcha , który ogranicza zdobywane pkt sparingowe. Z góry dzięki za pomoc
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 02 Lut, 2011
Zakładka system, potem pamięć, wybierasz który dysk/kartę używasz, klikasz Y albo wybierasz z opcji"przeprowadź konserwację urządzenia"czy jak to tam śmiesznie nazwali. Być może już poprawili na wyczyść pamięć podręczną/cache lub cokolwiek w tym stylu, dawno tam nie zaglądałem. Potwierdzasz, czekasz chwilę i to wszystko. Jak masz sejwy na kilku pamięciach, to na każdej pamięci powtórz dla pewności.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Okej usunalem tego patcha myśląc ze będę dostawał wiecej pkt za sparingi. Jest zupełnie odwrotnie. Jak gra była spatchowana to za sparingi dostawałem 36-42 na auto jak był caf wypoczety a bez patcha dostaje 9-12 maksymalnie. W manualu dobijalem często pod 50 a bez patcha dostaje tyle samo co w auto czyli 9-12 . Jeżeli ktoś wie w czym leży problem to proszę o pomoc. Z góry dzięki.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 02 Lut, 2011
Nie ma żadnego problemu, przed patchem o punkty trzeba było się starać lub użyć sposobu opisanego na forum. Po patchu rozdawali je za byle co, bo i tak nie można było dostać więcej niż 50. Mowa o free sparing, bo focused to jakaś lipa.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum