Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 Jak oglądać gale UFC na żywo :)
Większość wie pewnie ale se tak pomyślałem,że moze akurat ktos skorzysta
1) Wchodzimy na : http://www.soccer-live.pl
2) Następnie z prawej strony: INNE SPORTY/pozostałe sporty
3) Next: odszukujemy gale i klikamy w ktorys z linkow.
PS1
Ja ogladam na DrHTV. Po polsku, dobra jakosc, malo kiedy przycinka (trzeba miec tylko jakis plugin zainstalowany na mozzili , gdyz dziala tylko na niej chyba).
PS2
Dziekuje serdeczenie za uwage:) pozdrawiam ciepło grono forumowiczów.
Ostrzegam przed głupimi komentarzami, gdyz mam mozliwosc banowania
nie wiem czy kogoś nie zdenerwuje i nie dostane BANA ale oglądam praktycznie wszystkie Gale UFC i stwierdzam że jednak oglądanie Gali na żywo to jest naprawdę coś niesamowitego a miałem zaszczyt uczestniczyć w tym pięknym wydarzeniu a dokładnie 01-05-2011 129 Gala UFC w Rogers Center w Toronto polecam naprawde warto było wydać te 500 dol na bilet u konia
_________________ Narazie się Ucze ale z Czasem pokaże na co mnie stać
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 26 Mar, 2012
solider napisał/a:
nie wiem czy kogoś nie zdenerwuje i nie dostane BANA ale oglądam praktycznie wszystkie Gale UFC i stwierdzam że jednak oglądanie Gali na żywo to jest naprawdę coś niesamowitego a miałem zaszczyt uczestniczyć w tym pięknym wydarzeniu a dokładnie 01-05-2011 129 Gala UFC w Rogers Center w Toronto polecam naprawde warto było wydać te 500 dol na bilet u konia
Wiadomo, Ameryki nie odkryłeś , ale w tej cenie wolę zrobić rajd po barach
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum