Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 16 Cze, 2011
Heheh koleżko, ale teraz żeś pojechał Faktycznie można dostać kurwicy jak ktoś zadaje te samo pytanie w kółko, mówię tutaj o Adminie i Modzie
Obrona przed takedowdanmi to trzymanie bloku, w przeciwną stronę od swojego przeciwnika. Bądź też takie szybkie pykanie i wtedy łapiesz takedown.
Obrona przed subami to dobre i szybkie kręcenie prawym analogiem (jest to taki wystający pypeć na padzie, umieszczony po prawej stronie ) zgodnie z ruchem wskazówek zegara. W trybie kariery obrona jest ta sama, ale musisz pakować punkty w sub defense, dbać o odpowiednią ilość staminy. Jak będziesz miał bardzo małą ilość i słaby shine kręcenia gałą to nic ci nie pomoże
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
suchys85
Zawodnik: Frank Mir
GamerTag: suchypoland85
Level: 123
lockomarko 85 nie jest powiedziane ze krecic trzeba zgodnie ze wskazowkami zegara ja jakos krece w przeciwna strone i suby mi wchodza i obrona tez mi wychodzi tyle ze trzeba szybko i dokladnie krecic
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
suchys85 napisał/a:
lockomarko 85 nie jest powiedziane ze krecic trzeba zgodnie ze wskazowkami zegara ja jakos krece w przeciwna strone i suby mi wchodza i obrona tez mi wychodzi tyle ze trzeba szybko i dokladnie krecic
Nie no spoko ja wiem Dla mnie wygodniej jest jednak zgodnie z ruchem wskazówek zegara Ale to suchys85 jest szczegół w którą stronę, liczy się tyko rezultat i dobry skill, shine i do przodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum