Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010
Po patchu już powinno śmigać dobrze. Nie wiem na czym grasz, ale przy PS3 ma znaczenie na jaki kraj masz konto i z jakiego regionu jest gra. Na klocku microsoftu nie ma to znaczenia.
Przy PS3 wpisujesz po przeniesieniu z menu gry na stronę PSS, gdzieś na forum było opisane szczegółowo.
Przy X360 wpisujesz gdziekolwiek: w Marketplace, w grze, w zarządzaniu profilem, w menu kodów. A jak nie działa, to dzwoń do pomocy technicznej niech sprawdzą kod, a potem do sprzedawcy, czy gra była faktycznie nowa, czy"prawie nowa/jak nowa/nowa bez folii/folia uszkodzona w transporcie/założona nowa folia".
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Dzięki Panowie za dobre chęci ale nic nie pomogło. Hasło przez cały czas wpisywałem w dobrym miejscu. Sprawdzałem również na różnych kontach ( PL UK). Pozostał mi zakup online na PSS.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010
Nie bądź frajer, nie płać drugi raz za to samo.
Dowiedz się od sprzedawcy z jakiego regionu jest gra. Ewentualnie Aro ci pomoże, zakładał konta chyba na każdym PSS
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Pią 16 Lip, 2010
Miszcz Stefan napisał/a:
Nie bądź frajer, nie płać drugi raz za to samo.
Dowiedz się od sprzedawcy z jakiego regionu jest gra. Ewentualnie Aro ci pomoże, zakładał konta chyba na każdym PSS
no fakt, mam konto na Japonię, Polskę, UK, USA, i Hong Kong, jak masz region 3 czyli free, to założ konto PSN na Hong Kong i dopiero z tego konta przystępuj do wpisania kodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum