Note: This is a missable trophy!
In Career Mode, in order to be in the UFC Hall of Fame, you will need to fulfill several criteria. Here is the list:
- Win at least 25 fights
- Win a title and defend it at least 5 times
- Participate in a Champion vs Champion fight (check 'Pound For Pound Champ' description for further details)
- Have at least 50,000 CRED
- Have your status to at least Well Known
Niby wiem co tu jest napisane, ale nie wiem czy musze mieć wszystkie wygrane walki czy tylko 5 ostatnich? Bo wcześniej przytafiła mi się jedna porażka i nie wiem czy to przekraśla moje szanse na to trofeum.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 28 Gru, 2010
mozna miec wiecej przegranych niz jedna, byle spełnic powyzsze kryteria,
- wygraj conajmniej 25 walk.
- zdobądź pas i obroń go minimum 5 razy.
- przystąp do walki champ vs. champ (musisz byc mistrzem w swojej wadze pozniej zmienic wage by dostac walkę z mistrzem tamtejszej wagi, i uwaga! nie zmieniaj tej wagi DOPÓKI nie obronisz pasa 5 razy).
- miej przynajmniej 50 tyś. kredytów (zdobywaj sponsorów, wygrywaj przez KO TKO sub itp).
- miej status "dobrze znany" lub wyższy (np. superstar to max).
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 28 Gru, 2010
Wagi nie trzeba zmieniać, po pięciu kolejnych obronach pasa będzie propozycja walki z mistrzem innej kategorii wagowej. Achievement wskoczy kilka walk przed końcem kariery, będzie osobna animacja i notka w kalendarzu.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
A mam jeszcze proźbę. Czy pomoże mi ktoś zdobyć trofeum Under Your Wing? Tam chodzi mniej więcej o to żeby walczyć z jakimś trenerem campu. Dodam, że nie należe do żadnego campu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum