Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Grywalne demo UFC 2010 Undisputed
Autor Wiadomość
Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Wto 27 Kwi, 2010   Grywalne demo UFC 2010 Undisputed

Demo prawdopodobnie wyjdzie już dzisiaj, jeszcze nieoficjalnie, dla społeczności UFC - do nabycia za 1pkt. Za rejestrację dorzucają 75pkt, kolejne 75pkt za udział w ankiecie, 100pkt za polecenie rejestracji innej osobie.

Hype jest konkretny, wystarczy spojrzeć na oficjalny temat o demie:)
Oby demo warte było czekania.

Na XBL i PSN demówka zawita podobno w czwartek lub piątek.

Jeśli wierzyć we wcześniejsze zapowiedzi, to data wydania gry również zostanie przesunięta z 25 na 28/29 maj.

O samym demie wiadomo już chyba wszystko:
- 4 zawodników
- 2 tryby (turniej, exhibition)

Nie jest pewne(przynajmniej ja jeszcze nie wiem:), czy będzie online, przekonamy się już niebawem.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Wto 27 Kwi, 2010   

nie bedzie online, Exhibiton i Tournament mode w trybie offline.

Uploaded with ImageShack.us

czaaarny

troche maja poślizg, to wkoncu na xbl dopiero w czwarek bedzie demo? po ch** obiecywali ze ma byc 25-go

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Na dzisiaj zapowiedzieli też pełny skład, co teoretycznie jest równoznaczne z demem, i nabrali wody w usta. Albo im się klawiatury zepsuły. Dzień się jeszcze nie skończył, ale efekt osiągnęli - ludzie się rzucą na demo jak hieny na padline :evil:
Poślizg gry w sumie już na początku był"zapowiedziany", na pierwszych trailerach pojawiały się różne daty.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

THQ zawsze lubiało grac w ch*ja, wiec ta sytuacja wogołe mnie nie dziwi.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

No i przygrali, po całości.

Składu nadal nie ma.

Demo dla"wybranych" - w czwartek.

Demo dla"reszty świata" - we wtorek/środę.

Na oficjalnym forum zrobił się już megaburdel, przybywa po 30 odpowiedzi na godzinę i nie wiadomo komu wierzyć, gdzieś"w tle"podobno jest wypowiedź modera"z krytycznym niusem". Zaczeło się wieszanie psów na THQ, że niby celowo namawiali do rejestracji itp, itd :lol: Chociaż na koszulkę UFC 2010 mam nadal chęć, ktoś chętny pomóc?:)

Jakby ktoś miał cierpliwość, to niech przejrzy te ponad sto stron wątku. Mi już komp nie wyrabia, podpisy mają tam po kilka MB x Kilka sztuk x ilość odpowiedzi, odechciewa się szukać czegokolwiek w tym chlewie.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

dopiero w przyszłą środę??? o ja pierdole!

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

community.ufcundisputed.com napisał/a:
The moment you've all been waiting for is almost here! The UFC Undisputed 2010 playable demo for PSN and Xbox Live will be released this THURSDAY, APRIL 29TH, and as a member of the UFC Undisputed Community, YOU WILL HAVE EXCLUSIVE FIRST ACCESS TO DOWNLOAD IT FOR A LIMITED TIME ONLY.

Featuring 4 Light Heavyweight Fighters -- Mauricio "Shogun" Rua, Lyoto "The Dragon" Machida, "Sugar" Rashad Evans and Quinton "Rampage" Jackson, the demo will allow you to jump right into Exhibition Mode or challenge friends offline with Tournament Mode.

The Demo will be available for you to download in the Community AT NO COST TO YOU beginning this Thursday, April 29th but will be limited to ONE CODE PER PERSON for either Xbox Live or PSN.

PLEASE NOTE THAT IN ORDER TO GET YOUR FREE CODE TO DOWNLOAD THE DEMO, YOU MUST HAVE THE FOLLOWING INFORMATION ENTERED INTO YOUR PROFILE:

* State
* Country

In order to edit your Profile information, click on your Username on the top right corner of the Community, then click the "Edit Account" tab and add this information before Thursday so you don't miss out.

Keep your eyes right here for exact details on how to download your FREE CODE to receive the demo starting this Thursday. And be sure to tell all your friends to join the UFC Undisputed Community so they can also have a chance to be the first to play!

Wspaniała wiadomość, nie dość że spóźnione, to jeszcze pewnie będą rozdawać kody w wybranym dla siebie czasie, hmm.. 2-3 rano?:) A to, kiedy będzie publicznie to wyłowiłem z kilku wiadomości na forum, oficjalnie jest tylko to co zacytowałem.

/edit:
Z drugiej strony"YOU WILL HAVE EXCLUSIVE FIRST ACCESS TO DOWNLOAD IT FOR A LIMITED TIME ONLY."może znaczyć, że demo będzie"czasowe", a potem zablokują lub bardzo szybko wrzucą do publicznego katalogu XBL/PSN. Ale to już by było chore.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

no czyli w czwartek demo bedzie czasowe i tylko dla członków UFC Community, a dopiero w przyszłym tyg. trafi na PSN i XBL?? super (T_T)

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sro 28 Kwi, 2010   

prezentacja rosteru 2010 ---> http://www.gamespot.com/shows/today-on-the-spot/

czaaarny

wk** mnie te dawanie kodow jakby nie mogli wpuscic dema jak kazdy inny, robia k** dziwne podchody i konkursy. wiekszosc tej zgraji na community.com oddalaby swoich starych za to demo . cyrk

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

czaaarny napisał/a:
wk** mnie te dawanie kodow jakby nie mogli wpuscic dema jak kazdy inny, robia k** dziwne podchody i konkursy. wiekszosc tej zgraji na community.com oddalaby swoich starych za to demo . cyrk

no, a wyobraz sobie co sie dzieje w komentach na Facebook'u 8)

JarasUFC

Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
Level: 29
Rekord w Lidze OMC:
7-11-0

Rejestrował się ktoś z was na ich stronie po ten darmowy kod na Demo bo nie wiem czy to ma sens, czy poczekać tydzień i ściągnąć na spokojnie. Pozdro
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Ja sie zarejestrowałem

JarasUFC

Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
Level: 29
Rekord w Lidze OMC:
7-11-0

AroMP4_PL napisał/a:
Ja sie zarejestrowałem

A jak to będzie wszyscy użytkownicy zarejestrowani dostana kod czy kto szybszy ten lepszy ?
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber

Odpowiedz do tematu