Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Grappling w online
Autor Wiadomość
Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010   Grappling w online

W jaki sposób się blokuje przejścia w online? Lewa gałka gówno daje, prawa też. Prawo, lewo, ćwiartki, połówki - dupa i ch*j, można się bawić przez 3 minuty aż koleś trafi lampę i po walce. Dwa zablokowane przejścia i staminy nie ma - przy grapple deffense 93, stamina 95 i passing 89, wtf?
Takedwony są dla mnie teraz bezużyteczne, nawet jak typa obalę to już nie wstanę - stand up mam 92, i gówno to daje. Zablokuje mi wstawanie dwa razy i nie mam staminy.
Ktoś coś doradzi?
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101
Wysłany: Sob 20 Lis, 2010   

a grasz na classic czy tsc ? pewnia na classic co ja głupi, to wiesz co jak słabo się czujesz w parterze to po prostu go unikaj to jest w miare skuteczna taktyka, a przede wszystkim kontroluj stamine to jest najważniejsze jak masz jej o wile mniej niż oponent a obalisz typa to kiepsko, możesz się spodziewac że zaraz ci ją zabierze i triangle im masz jej mniej tym szybciej ucieka ja tak to widze i jak wiadomo jak blokujesz (parujesz) w parterze to wtedy nie zatrzymasz przejścia a zatrzymujesz je lewą gałka tylko musisz znaleźc swój rytm pomiędzy blokowaniem (parowaniem) ciosów a blokowaniem przejść bo jak masz wciśnięty blok R2 (PS3) to nie możesz blokowac przjśc i zawsze przeciwnik perzejdzie.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Jak zmieniłem na tsc, to nie umiem kombosów, ale parter w końcu jest normalny. Skończę jedną karierę z tsc to się nauczę. Problem był zapewne w tym, że większość gra na tsc, a klepnięcie przycisku jest średnio 3x szybsze niż precyzyjny obrót gałką.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Hurricane
VIP
KOmandor

ale nie obracasz gałką tylko flick lewa by zatrzymać przjście tylko nie trzymaj R2 jak pad za wibruję to ty lewą flick i po sprawie wtedy kilka na body i L3 i wstajesz jak sie nie udało to trzeba wyczuc typa po parować odzyskac stamine i jeszcze raz na body i L3 i wstajesz

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Gałki, srałki, jak trafię na leszcze to załatwie go jak chcę. Przy ciemniejszych pasach każdy ładuje do parteru i klepie B - kontry przejścia i bloki. Tak jak pisałem, dwie blokady i staminy nie ma, a przycisk jest wyraźnie szybszy. Teraz robię dwustrzałowca BJJ z parterem na 100, zobaczymy co wyjdzie. Chin na 40 to będą hardkorowe walki.

Hurricane
VIP
KOmandor

to jak już jesteś w tym parterze to nie zadawaj ciosów jak wariat tylko czekaj aż on je zada, ty parujesz on traci stamine

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Ne uderzam w parterze, odstrasza mnie nędzna animacja gnp. Czaję się na trójkąta albo gogoplatę, a jak wariat wstanie do full ofense posture to reversekneebar i szybko klepią 8) Animacje subów są piękne.

cgn

Wysłany: Wto 30 Lis, 2010   

siema dawno mnie nie bylo kupilem ea i męcze ja ciagle od 3 dni

dzis fajna akcja przegralem z typem przez latajaca balache...
typ waga ciezka 265 funtow :D

$ PAPIEROWSKI $

Wysłany: Sob 29 Sty, 2011   

Witam panowie posiadam od wczoraj MMa i powiem wam ze ufc 2010 ktore tez kupilem a gram juz od 2009 i mma a teraz wszystko online ze mma jest super ale nie potrafie za h.ja Wygrac mOJ NIC S PAPIEROWSKI S zaparszam do walki

Przemek82Tygrys 

Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: Przemek82Tygrys
Wysłany: Sob 29 Sty, 2011   

O ch*j Ci chodzi,bo nic nie kumam!?
Nie ty jeden:)
Miszcz Stefan

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 30 Sty, 2011   

post z dupy wysrany, temat o grapplingu a uzytkownik pisze o jego refleksjach nad EA MMA, facepalm.

Uploaded with ImageShack.us

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Sro 29 Cze, 2011   

Ja to widze tak:
- albo super parter i gowniana stojka (jak TSC)
- albo super stojka a gowniany parter (jak Classic)

Tyle, ze opieranie parteru na dwoch przyciskach (blok i przejscie) to troche nudne jest :)

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

KLIMO napisał/a:
Ja to widze tak:
- albo super parter i gowniana stojka (jak TSC)
- albo super stojka a gowniany parter (jak Classic)

Tyle, ze opieranie parteru na dwoch przyciskach (blok i przejscie) to troche nudne jest :)

No my to chyba głównie będziemy się na parterze bazować. To może sterowanie TSC? Do dupy to do dupy na początku, ale może jak się przyzwyczaimy to da się radę;p.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Jedyna szansa na wygrane online to zrobienie boksera i napakowanie stójki na full, wtedy trzeba liczyć na one shot KO, w parterze czy masz 100 czy 20 i tak nic nie zrobisz z glitcherami.

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Czyli stary jedna rada, zakupić turbo pada :razz: I problem powinien się rozwiązać :twisted: oczywiście mówię tutaj o wykorzystywaniu na Ranku :razz: ! To dało by radę?

Odpowiedz do tematu