Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 Grappling w online
W jaki sposób się blokuje przejścia w online? Lewa gałka gówno daje, prawa też. Prawo, lewo, ćwiartki, połówki - dupa i ch*j, można się bawić przez 3 minuty aż koleś trafi lampę i po walce. Dwa zablokowane przejścia i staminy nie ma - przy grapple deffense 93, stamina 95 i passing 89, wtf?
Takedwony są dla mnie teraz bezużyteczne, nawet jak typa obalę to już nie wstanę - stand up mam 92, i gówno to daje. Zablokuje mi wstawanie dwa razy i nie mam staminy.
Ktoś coś doradzi?
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
a grasz na classic czy tsc ? pewnia na classic co ja głupi, to wiesz co jak słabo się czujesz w parterze to po prostu go unikaj to jest w miare skuteczna taktyka, a przede wszystkim kontroluj stamine to jest najważniejsze jak masz jej o wile mniej niż oponent a obalisz typa to kiepsko, możesz się spodziewac że zaraz ci ją zabierze i triangle im masz jej mniej tym szybciej ucieka ja tak to widze i jak wiadomo jak blokujesz (parujesz) w parterze to wtedy nie zatrzymasz przejścia a zatrzymujesz je lewą gałka tylko musisz znaleźc swój rytm pomiędzy blokowaniem (parowaniem) ciosów a blokowaniem przejść bo jak masz wciśnięty blok R2 (PS3) to nie możesz blokowac przjśc i zawsze przeciwnik perzejdzie.
Wysłany: Sob 20 Lis, 2010
Jak zmieniłem na tsc, to nie umiem kombosów, ale parter w końcu jest normalny. Skończę jedną karierę z tsc to się nauczę. Problem był zapewne w tym, że większość gra na tsc, a klepnięcie przycisku jest średnio 3x szybsze niż precyzyjny obrót gałką.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
ale nie obracasz gałką tylko flick lewa by zatrzymać przjście tylko nie trzymaj R2 jak pad za wibruję to ty lewą flick i po sprawie wtedy kilka na body i L3 i wstajesz jak sie nie udało to trzeba wyczuc typa po parować odzyskac stamine i jeszcze raz na body i L3 i wstajesz
Gałki, srałki, jak trafię na leszcze to załatwie go jak chcę. Przy ciemniejszych pasach każdy ładuje do parteru i klepie B - kontry przejścia i bloki. Tak jak pisałem, dwie blokady i staminy nie ma, a przycisk jest wyraźnie szybszy. Teraz robię dwustrzałowca BJJ z parterem na 100, zobaczymy co wyjdzie. Chin na 40 to będą hardkorowe walki.
Ne uderzam w parterze, odstrasza mnie nędzna animacja gnp. Czaję się na trójkąta albo gogoplatę, a jak wariat wstanie do full ofense posture to reversekneebar i szybko klepią Animacje subów są piękne.
Witam panowie posiadam od wczoraj MMa i powiem wam ze ufc 2010 ktore tez kupilem a gram juz od 2009 i mma a teraz wszystko online ze mma jest super ale nie potrafie za h.ja Wygrac mOJ NIC S PAPIEROWSKI S zaparszam do walki
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Sro 29 Cze, 2011
KLIMO napisał/a:
Ja to widze tak:
- albo super parter i gowniana stojka (jak TSC)
- albo super stojka a gowniany parter (jak Classic)
Tyle, ze opieranie parteru na dwoch przyciskach (blok i przejscie) to troche nudne jest
No my to chyba głównie będziemy się na parterze bazować. To może sterowanie TSC? Do dupy to do dupy na początku, ale może jak się przyzwyczaimy to da się radę;p.
Wysłany: Sro 29 Cze, 2011
Jedyna szansa na wygrane online to zrobienie boksera i napakowanie stójki na full, wtedy trzeba liczyć na one shot KO, w parterze czy masz 100 czy 20 i tak nic nie zrobisz z glitcherami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum