Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 29 Cze, 2011
Turbopad nic tu nie da. Oni doją staminę w kilka sekund a bez staminy to możesz już odkładać pada na bok. On nie ma staminy to za 2 sekundy ma pełno, ty masz stamina recovery 100 i po 10 sekundach naładuje się 2cm:)
Turbopadem to możesz wstać jak energia głowy albo bebechów spadnie do zera i padniesz na deski.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Czyli jak oni to robią? Mają taki program do edycji CAF jak przedstawiłeś do UFC, wszystko na 255 (w tym przypadku). Bo normalnym zawodnikiem takie coś robią czy stworzonym?
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Nie wiem jak, ale na pewno nie powiedzą. Edytora raczej nie ma, rozpakowałem sejwa to jest tam kilka plików bez rozszerzenia, a dopisanie standardowego nie pozwala na edycję. Zawodnikami prawie nikt nie gra, każdy ciśnie CAFem, ale i prosami robią to samo.
Nie ma player match, to mogą robić co im się podoba.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Miszcz Stefan napisał/a:
Nie wiem jak, ale na pewno nie powiedzą. Edytora raczej nie ma, rozpakowałem sejwa to jest tam kilka plików bez rozszerzenia, a dopisanie standardowego nie pozwala na edycję. Zawodnikami prawie nikt nie gra, każdy ciśnie CAFem, ale i prosami robią to samo.
Nie ma player match, to mogą robić co im się podoba.
15 pojedynkow i 11 cafow i 4 bas rutteny zostaje gra na konsole i swojego. Wtedy gra jest naprawde w pytke
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
Ja wczoraj zrobiłem kilka pojedynków i spotkałem tylko jednego CAFA, któremu i tak dałem radę i chłopaczek się zdziwił A na resztę walk ludziki brały Fedora.
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
To chyba jakieś jelony, fedora online nie widziałem od listopada. Verdum i Ruten najczęściej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum