Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 18 Sie, 2011
Wszystko widzę wraca do normy, kamera znowu wyżej i znowu machanie łapami. Tylko tekstury i muskulaturę podciągnęli.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
W tle leci troche gameplay`u. Widac troche entrance JBJ, nawet fajnie to wyglada, aczkolwiek to i tak tylko jednorazowego obejrzenia.
Co do drugiego filmiku, ktory ktos wyzej wrzucil to mi sie podoba. Rampage chodzi jak Rampage, zawsze mialem wrazenie ze on tak "ciezko" sie porusza po ringu. JBJ i SPider rowniez poruszaja sie w swoim stylu, zupelnie inaczej to wyglada niz na pierwszym filmiku ktory wyciekl jakis czas temu. Grafika nieco lepsza i w sumie to tyle. Jedna zmiana mnie zaciekawila, ale chyba na tych filmikach jej nie widac(nie jest wlaczona). Mianowicie zmiana ze Stamina
Cytat:
For gamers who are looking for more of a sports sim, we’ve added a simulation stamina option that dramatically changes the way matches play out. The first time I played a match with simulation stamina on I came out swinging like a young Vitor Belfort and nearly gassed out in the first thirty seconds. Soon after, I was hit with a major counter that dropped me. Thanks to the new ground sways I was able to recover, get back to my feet, and rock my opponent with a head kick. I really wanted to finish the fight before I got rocked again and came in swinging wildly once more and was put to sleep by another major counter. One minute into the match and I was taking a nap in the middle of the Pride ring.
a na koniec, dalej brak jakiegokolwiek ruchu podczas submission
ogolem, po tym co zobaczylem jest duza roznica w porownaniu do "filmiku ktory jakims cudem wyciekl do internetu" i jestem zadowolony
ps. tylko mi ta strona w firefoxie nie dziala? tzn strona jest bardzo pomniejszona, nic nie widac, musze odpalac ja poprzez explorera:/
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Wto 23 Sie, 2011
E tam koleżko na razie nie bierz pod uwagę tych subów bo może jeszcze się dużo zmienić:-). Będzie giciorka jak karierę będziesz mógł robić prawdziwym zawodnikiem, a nie tworzonym;p. Jeszcze jakby dali tylko opcje w meczach Rankingowych walki Caf vs Caf to będzie dobrze. A tak to znów będą jaja i zdziwienie.
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Szkoda że w tej wersji i w poprzedniej nie było takiej możliwości;p. Z tymi subami trzeba się spodziewać podobieństwa jak w EaMMA;p Pewnie nie będzie podświetlania kończyn na czerwo jak przy armbarach;p
Na pewno wszystko się obczai i znajdzie sposób na wszystko;p Teraz to jest temat rzeka, długi i szeroki.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
W MMA jest tak, że gość który ma 33 w subie (niżej się nie da), bez problemu podda gościa, który ma w subie 100. Dlaczego? Bo lepiej opanował ganianie światełka i "rytm" klepania X. Z tym wężem będzie tak samo.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Władek napisał/a:
Ja subów z mma nie ogarniałem i boję się, że w nowym ufc też nie ogarnę
To koleżko będziesz unikał subów i nie będziesz ich wykonywał;p. Inaczej będziesz ich klepał;p. W UFC2010 też skończenie suba nie jest łatwe i sprawia problemy;p Tylko zakładanie suba jest banalne '10, a ze skończeniem to i w Ea i UFC nie jest prosto;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum