wchodze na forum po paru dniach nieobecnosci, pojawily sie az dwie strony w tym temacie, mysle sobie - ciekawe co tutaj inni uzytkownicy mysla na temat nowej odslony, a tu rozmowa o 13-14latkach ktorej do konca nie rozumiem i nawet nie chce rozumiec...rotfl
skupmy sie na temacie. Mi ogolnie sie podoba, przy tymze silniku cudow sie nie spodziewam, przynajmniej juz sie oswoilem z ta mysla. bedzie mniejszy zawod...
na jakiego zawodnika glosujecie/byscie zaglosowali na okladke? najbardziej lubie Caina z tej 5, ale odrazu zaznaczylem Silve. gosc jest nr 1 p4p wg mnie i zasluguje na to by byc na okladce. Na Caina bedzie pora (mysle ze idealna bedzie na ufc4 po kolejnych obronach mistrza przeciwko JDS, OVereemowi-cos czuje ze ten gosc trafi do ufc- itd)
a i jeszcze jedna wazna wiadomosc
http://community.ufcundis...ic/512532?&p=ps
w koncu jakis konkretny news ktory mnie ucieszyl, dostaniemy Nicka Diaza, zamawiajac pre=ordera. oficjalna wiadomosc, plus mayhema, stanna i davisa. Mayhem mnie jakos nie porusza, davisa i stanna sie spodziewalem (wrecz szok, ze robia ich dla preorderowcow), ale Nick to wielka niespodzianka jak dla mnie, zwlaszcza ze to bedzie nowy mistrz WW po ufc137. glupio byloby wydac nowa gre, bez aktualanego mistrza hehe. pzdr
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2011
Dwa tygodnie po premierze, góra miesiąc, pre-order pack będzie do zassania za 2$:) A przez ten czas będzie po 10$ na ebayu od mózgów, którzy go wyciągną z preorderów.
/Posty zbędne i bardzo nienatemat można raportować moderatorom, nie wiem ilu z nich jeszcze żyje, ale każdy otrzyma raport.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Ja kupuje preordera w ciemno. Sprzedalem xboxa w styczniu, ps3 kupilem jakis miesiac temu, przeszedlem heavy raina, 2 czesci uncharted i od tamtej pory lezy i kurzy sie. Czekam tylko i wylacznie na ufc, jakie by ono nie bylo, biore. Tak czy siak bedzie to najlepsza gra mma na rynku, reszta gier poza fifa mnie nie interesuje, przy wiekszosci z nich zasypiam z padem w reku.
co do 4 zawodnikow to ponoc oferta bedzie aktualna po premierze rowniez, wiec nie liczylbym na tanie dojscie, no chyba ze jak napisales, od innych graczy ktorzy nie beda chcieli tego dodatku. Pytanie tylko czy Diaz(i reszta) dostanie singature moves czy bedzie raczej kopiuj+wklej z innych zawodnikow. Osobiscie licze na to pierwsze, wtedy dodatek bedzie mial jakas wartosc
Głosowac na okładke moze tylko ameryka więc lipa (Licze ze Kanadyjczycy beda masowo głosowac na GSP)
Co do Signature moves bedzie wiecej do kazdego zawodnika w UFC3 w Q&A mowili ze Diaz robił Mo Cap do UFC 3 pytanie tylko ktory//Z tego co wiem Saku miał robione zdjecia do UFC 3 oby go zrobili w podstawce bede nim niszczył wszystkie wagi.
PS. mam nadzieje ze nie tylko gamestop bedzie miał DLC w ofercie. Swoja droga co to za DLC Davis i Stann powinni byc w podstawce.
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum