Szczerze mowiac watpie, gdyz kazda gala UFC jest tylko i wylacznie PPV. Chodzi mniej wiecej o to, ze za kazde show trzeba placic (ok 50$), a takie show nie jest odtwarzane na zwyklym kanale tylko na specjanym kanale PPV, ktory normalnie jest zablokowany. Po zaplaceniu (np. telefonicznie) kanal zostaje odblokowany.
Niestety:
Polska TV raczej nie zgodzi sie na odtwarzanie UFC (przynajmniej na zywo) z prostego powodu. W Polsce nie funkconuje PPV. Polacy musieli by sciagac przekaz na zywo, i udosteniac show dopiero za oplata, a po pierwsze: nie mamy kanalow PPV, a po drugie PLTV musialaby udostepnic show za darmo. Oczywiscie nie zarobi na tym, iz MMA nie jest na tyle popularnym sportem w Polsce, aby caly kraj usiadl przed telewizorem i ogladal.
Ale glowa do gory da sie ogladac UFC na zywo przez TV online. Sa takie strony jak np Justin TV. Chociaz ostatnio Dana White robil afere z tego powodu, gdyz ludzie zamiast placic mu i ogladac woleli za darmo na Justin TV.
Jezeli jednak nie zalezy ci na ogladaniu na zywo, mozesz sciagac wybrane gale z torretow. (Ja osobiscie sciagam UFC z http://torrentz.com/ dlatego ze tam sa najwieksze transfery oraz ludzie na tej stronie najchetnie udostepniaja UFC.)
Pozdrawiam
suchys85
Zawodnik: Frank Mir
GamerTag: suchypoland85
Level: 123
Wysłany: Pon 09 Sie, 2010
no ja tez sciagam tyle ze kupilem sobie dekoder z nagrywarka i myslalem ze bede mogl nagrywac...
Szczerze mowiac watpie, gdyz kazda gala UFC jest tylko i wylacznie PPV. Chodzi mniej wiecej o to, ze za kazde show trzeba placic (ok 50$), a takie show nie jest odtwarzane na zwyklym kanale tylko na specjanym kanale PPV, ktory normalnie jest zablokowany. Po zaplaceniu (np. telefonicznie) kanal zostaje odblokowany.
Niestety:
Polska TV raczej nie zgodzi sie na odtwarzanie UFC (przynajmniej na zywo) z prostego powodu. W Polsce nie funkconuje PPV. Polacy musieli by sciagac przekaz na zywo, i udosteniac show dopiero za oplata, a po pierwsze: nie mamy kanalow PPV, a po drugie PLTV musialaby udostepnic show za darmo. Oczywiscie nie zarobi na tym, iz MMA nie jest na tyle popularnym sportem w Polsce, aby caly kraj usiadl przed telewizorem i ogladal.
Ale glowa do gory da sie ogladac UFC na zywo przez TV online. Sa takie strony jak np Justin TV. Chociaz ostatnio Dana White robil afere z tego powodu, gdyz ludzie zamiast placic mu i ogladac woleli za darmo na Justin TV.
Jezeli jednak nie zalezy ci na ogladaniu na zywo, mozesz sciagac wybrane gale z torretow. (Ja osobiscie sciagam UFC z http://torrentz.com/ dlatego ze tam sa najwieksze transfery oraz ludzie na tej stronie najchetnie udostepniaja UFC.)
Pozdrawiam
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 10 Sie, 2010
Można sobie samo Orange Sport wykupić, czy trzeba bulić za cały pakiet?
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Nie słyszał ja o czymś takim
suchys85
orange sport masz w najprostszym pakiecie polsatu ja sie wpieprzylem ze wzielem upc full pakiet dekoder z nagrywarka bo myslalem ze na espn america leca gale a tu lipa
To dlatego nic nie wiedzialem o tym.... Pierwsza transmitowana gala to UFC116, a ja niestety w USA jestem i bylem zmuszony wykupywac ja za 50$. Ale komentarz przynajmniej normalny
suchys85
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum