Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 09 Maj, 2010 Gale UFC - Dyskusje [UWAGA! Spoilery!]
Postanowiłem załozyć takowy temat, ponieważ zauwazyłem ze pare osob lubi spoilerowac odnosnie gal UFC w innych tematach co jest dla mnie przykrą sprawą ponieważ tej gali jeszcze nie miałem okazji oglądnąc z przyczyn osobistych, tak wiec jesli ktos ma ochote cos napisac odnosnie walk itp to prosze pisac tylko w tym temacie, by uniknąć w przyszłości takich sytuacji jak przedstawiona powyżej
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Wysłany: Nie 09 Maj, 2010
Czyli nie czytać, dopóki się nie obejrzy
Z UFC 113 jest już rip, 5.6GB 720p. Fajnie, ale ja poczekam na zwykły w ponadprzeciętnej jakości.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010
nie ze nie czytac, tylko poprostu jak ma ktos pisac o wynikach gal to niech zrobi to tutaj i bedzie wiadomo ze tutaj bedą spoilery, a nie w innych tematach, mało co i bym sobie zepsuł oglądanie
Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
AroMP4_PL napisał/a:
nie ze nie czytac, tylko poprostu jak ma ktos pisac o wynikach gal to niech zrobi to tutaj i bedzie wiadomo ze tutaj bedą spoilery, a nie w innych tematach, mało co i bym sobie zepsuł oglądanie
Niby czym jak ja napisałem że warto obejrzeć gale nic więcej,a drugi kolo napisał że ma walke Machidy i Shoguna na dysku i to miało popsuć oglądanie ? Ja wiem że nie można tu podawać wyników itp.
Sorrki dopiero teraz zauważyłem że jednak ktoś znalazł sie co za dużo napisał SORRY AroMP4
_________________ HW: Brock Lesnar
LHW: Forrest Griffin,Chuck Liddell
MW: Vitor Belfort,Chris Leben
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber
tak naprawde to nie wiem co tam napisałes bo jak zobaczyłem pierwsza linijke wypowiedzi na temat gali UFC 113 to wyszedłem z tego tematu bo myslalem ze tam beda spoilery
Były spoilery, wywaliłem. Na szczęście akurat z walki, która mało mnie interesuje.
Link już mam, thx Jaras. Na free idzie strasznie wolno, to wykupiłem jednodniowe premium. Nie wiem jak tam działa ten system - wpisałem kod i leci. Jakby ktoś chciał, to mi ten kod nie będzie już potrzebny(jeszcze z godzinka) i mogę podać.
Serwis to turbobit. Osobiście pierwszy raz o nim słyszę.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
S
P
O
I
L
E
R
---------------
113 to wyjątkowo nudna gala, nie licząc może 2-3 walk. Oglądanie rozłożyłem sobie na trzy raty, od początku do walki wieczoru, walka wieczoru, i później jeszcze zostało 20 minut, które obejrzę w terminie późniejszym, może coś ciekawego tam będzie.
Sędzia mu założył duszenie i przyciągnął do siatki
A co tam się właściwie stało w pierwszej rundzie? Było kilka powtórek, ale ja tam nic nie widziałem. Najpierw odebrali mu punkt, a potem cofneli decyzję, a przecież jak nic nie było to mógł walkę spokojnie skończyć bo typ leżał i się nie ruszał.
Oglądałem na żywo z zapałkami w oczach, bo godzina jak zwykle powalająca.
Daley wygrzał mu kolano na pysk kiedy Kos klęczał. Na 99% cios co najwyżej ześlizgnął się po skroni i, jak to powiedział później Dana, "złamał mu włosy". Ale faktem jest, że Kos kolano lekko przyjął więc podstawa do interwencji sędziego była.
Dziwne było to, że sędzia walkę przerwał a później sędziom punktowym przekazał info, że cios był niecelny więc nie odejmuje się punktu Daley'owi.
Inna sprawa, że Daley tym ciosem po gongu całkowicie się zbłaźnił i pokazał, że nie umie przegrywać, jest chujowy w parterze i potwornie sfrustrowany. Dobrze, że to już jego koniec w UFC.
Paręnaście dni przed premierą UFC2010 wywalili definitywnie z UFC Kimbo Slice'a. Z drugiej strony jego formę/umiejętności porównać można tylko do Pudziana.
Go SYLVIA!!
_________________ "...nigdy i w nic nie uwierzę politykom,
nigdy i w nic nie uwierzę tym skurwysynom"
Nie będzie Kimbo? Walka była słabiutka, na finiszu to już anemia totalna, ale taki byczek do bicia byłby miłym dodatkiem do gry:)
nic nie mam do Kimba, ale bardzo dobrze ze Dana go wyjebał bo w UFC nie ma miejsca dla słabeuszy, pierwsza runda nawet spoko, ale pozniej to juz podobna lipa jak Pudzian vs. Kawaguchi, albo nawet gorzej. Koscheck kolanem w łeb nie dostał, conajwyzej we włosy, ale dobry z niego symulant wiec wykorzystał sytuacje, Machida vs. Rua, krótka i konkretna walka, Shogun bardzo zmotywowany, nie zdziwiło mnie to ze pokonał pseudo karateke
No, Rua pokazał co potrafi. Z doskoku na full mounta i piękna piiiiiizda u Machidy była, nawet wychodził z workiem lodu Nie lubię tego buca i dobrze, że w końcu dostał:)
SHOGUN TO PRAWDZIWY MISTRZ nie musze chyba przypominac jak rozprawił sie z Q.Rampage w Pride gdy Quinton Jackson był w szczycie formy, pas UFC należał mu sie od dawna miałby szanse wcześniej gdyby nie porażka z F.Griffinem ale nie ma tego złego, teraz czekać tylko kto stanie naprzeciwko niego, a w jego wykonaniu możemy spodziewać się emocjonującej i dynamicznej walki, nie to co Middleweight Champion A.Silva który w obawie przed "ground game" w wykonaniu D.Maia bał się przejąc inicjatywe jak na mistrz przystało, fakt że D.Maia jak dla mnie to straszna pała dla tych co widzieli ta walke wiedzą o czy mówie.
Najbardziej na gali UFC 113 podobał mi się moment w którym po walce w octagonie pojawił się J.Rogan by przeprowadzić wywiad podczas rozmowy z Shogunem kamery uchwyciły Machide i ukazały jego podbite oko i w tym momencie reakcja tłumu: Uuuuuuuuu ( bo rzeczywiście reakcja była na miejscu )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum