Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Gale UFC - Dyskusje [UWAGA! Spoilery!]
Autor Wiadomość
AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Czw 06 Sty, 2011   

nie widac, jak sie kliknie dopiero wtedy, walka Edgar vs. Maynard rowniez mi sie podobała, nie znalem zbytnio tego drugiego, ale pokazal kawał dobrej roboty w 1 rundzie, Edgar tez bo potrafił wytrzymac te bomby, wzial sie w garsc i reszta rund raczej na korzysc Frankiego.

Uploaded with ImageShack.us

Cinoj

Wysłany: Czw 06 Sty, 2011   

Bardzo fajna gala, ja też zawsze wstaję w nocy, żeby obejrzeć.
Pojedynek o pas świetny, a spodziewałem się nudnego leżenia jeden na drugim przez 25 minut. Edgar ma chyba szczękę z tytanu, a Maynard niesamowicie ciężki łapy, nie pamiętam nikogo z LW z taką mocą.
Thiago Silva okrutnie ośmieszył Verę, w parterze odnosiłem wrażenie, że Vera chce po prostu dotrwać do końca walki.
No i trzeba też wspomnieć o walce Leben - Stann. Wampir od dawna słynie z mocnej szczęki i to potwierdził, a i tak przegrał. Stann konkretną stójkę ma, ciekawe jak u niego z parterem obecnie jest.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011   

Oglądał juz ktoś z was UFC 126 ? ja jestem swiezo po, karta mocna, ale same walki jakos mnie nie zaciekawily, liczylem na Franklina niestety niepopisał sie, zrobil doslownie nic, Jones (fuks nie fuks), wygrał przez gilotynę, ale najwiekszego LOL'a zrobiłem na walce Silva vs. Belfort, poczatek dupny, ponad połowa 1 rundy spacerku, dosłownie zadnego puncha czy kopniaka, az tu nagle Silva wyskoczył z front kickiem, i niestety to juz byl koniec walki, nie przepadam za Silvą ale to co ten gosc wyrabia to sie w głowie nie miesci, po raz kolejny pokazał ze jest prawdziwym mistrzem, i ze potafi walczyc nieszablonowo. jesli chodzi o kolejnego przeciwnika to trudno mi tu kogos sensownego zaproponowac, ten typ wyczyscil juz wiekszosc jak nie cała dywizję MW, nie ma co czekac, i trzeba dac mu GSP.

Władek 

Zawodnik: Frank Mir
PSN ID: wladek84
GamerTag: wladek84

A kiedy była?

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

wczoraj

a tutaj KO w wykonaniu "Pajaca" <SPOILER>

http://assets.sbnation.co...or-belfort1.gif

Ostatnio zmieniony przez AroMP4_PL Nie 06 Lut, 2011, w całości zmieniany 1 raz  

Władek 

Zawodnik: Frank Mir
PSN ID: wladek84
GamerTag: wladek84

Gdzie ty to obejrzałeś?

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

no przeciez nie w tv, sciagnalem z torrentow galę.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Ja oglądałem na zywo ;) i w sumie tylko te 2 pierwsze walki do dupy byly ;) ale reszta czyli 3 głowne pojedynki spowodowaly ze nie wstania o 4 rano :)

Ciekawe jak potoczy sie walka Jons'a z Shogunem ^^

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Preliminary były ciekawsze niż większość ppv. Pajac wygrał, a liczyłem że przynajmniej oklep dostanie. Nie wiem kto następny w kolejce, ale kilku było blisko i ktoś wróci po pas. GSP nie jest głupi, zmieni kategorię jak będzie w 100% pewny, że przynajmniej teoretycznie znalazł sposób na pajaca. Jak nie techniką, to cyrkiem.

Przy okazji, panie Władku, dobrze się pan czuje?
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

IMO by móc konkurowac z Silva trzeba byc rownie inteligentnym o ile nie bardziej niz on sam, a GSP nie bije "na pałe", jedyna rozsadna opcja na najblizszy czas. Szkoda Belforta, w pewnym momencie złapał kurwice i sprzedał pare slepych ciosów, no niestety, ale moze jeszcze bedzie mu dane kiedys w przyszlosci skrzyzowac z nim rekawice...

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pon 07 Lut, 2011   

Walka finałowa była ciekawa i naprawdę szybka, ten kop był piękny. Jones udowodnił, że jest dobrym zawodnikiem pokonując do tej pory nie pokonanego Bader'a. Teraz będziemy czekać na walkę Jones vs Rua.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Widziałem nie raz gilotynę na stojąco, ale gilotyna z góry to dla mnie nowość. Akcja z kimurą/americaną spod sprawla też była ciekawa. Ale to chyba w preliminary fights, nie pamiętam dokładnie.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Tak, to była walka jakichs niszowych fighterow, bardzo dobra.

Verden 

Zawodnik: Cain Velasquez & Shogun Rua
PSN ID: nedreV

Jestem strasznie zawiedziony ta gala. Ogladalem ja na zywo.
Walka Miguel Torresa to porazka, meczylem sie strasznie zeby nie zasnac.
Liczylem bardzo na Badera i jego zapasy, a tu niespodzianka, Jonesa zapasy okazaly sie lepsze...rotfl. Gosc nie byl w stanie nic zrobic, powinien byl przegrac juz w 1 rundzie przy pierwszym duszeniu. No i dzieki temu mamy nowego pretendenta. Bukmacherzy faworyzuja Jones`a. Mam nadzieje ze Shogun pokaze mu gdzie jego miejsce, bo zoltodziub jest strasznie rozszczekany jak na 23latka. Aczkolwiek, mimo iz kibicuje Shogunowi, to boje sie o ta walke. Czarny jest naprawde dobry, i nieszablonowy, jak SPider.
Co-main event. kolejny zawod. Liczylem na wiecej akcji, no i ze to Franklin wygra ten pojedynek. Goscie jak dla mnie i tak sa juz dinozaurami w UFC. Walcza tam bo sa ulubiencami fanow. Watpie by ktorykolwiek z nich osiagnal cos jeszcze w UFC. Wracajac do walki to naroznik Franklina przez cala walke mowil mu, ze wygrywa na punkty...to nie dziwie sie ze nie probowal nakrecac tempa. Najlepszy byl komentarz, ze niby mial ciagle cos z reka hehe
No i walka wieczoru. 2 minuty badania sie wzajemnie i 1.5 minuty akcji. Dobra walka, ale zdecydowanie za krotka. Myslalem ze skonczy sie decyzja. Jako jeden z wielu, ktory nie lubi Spidera, gosc jest tam gdzie byc powinien, na szczycie. Jest najlepszy i wg mnie jest tylko jedyna osoba ktora moze to zmienic - GSP. Modle sie, by Shields nie wygral jakims cudem, bo wtedy sie nie doczekamy tego, co jest bardzo prawdopodobne koniec roku, tj Silva vs GSP.
A co tej arogancji Silvy przed walka to akurat w tym wypadku jest to dla mnie zrozumiale. Jesli sie umawiamy w swoim campie, ze nigdy miedzy soba nie zawalczymy to tak powinno byc. Belfort zlamal zasady i dostal kare za to.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Nie 13 Lut, 2011   

Gala Strikeforce Fedor vs Silva...mozna obejrzec :) krotko i konkretnie heheh :D

Odpowiedz do tematu