Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Gale UFC - Dyskusje [UWAGA! Spoilery!]
Autor Wiadomość
AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 27 Lut, 2011   

Przed chwilą obejrzałem UFC 127, nie jestem pod wrazeniem zadnej z walk, jedyna ciekawa imo była walka Rivera - Bisping, hype raczej na pewno prawidziwy, bo cos tam srali na siebie w TUF'ie, gdyby nie te nielegalne kolano w czoło, bycmoze cos by tam Jorge zdziałał, ale mimo ze nie lubie buca Bispinga trzeba przyznac ze technicznie jest conajmniej o klase wyzej. Sotiropoulos szkoda ze nie udało mu sie zejsc do parteru, tam zapewne duzo by wniosl do walki, a takto dupa i decyzja. Penn - małpka Fitch - pierwsze 2 rundy nuda w klinczu pod siatką, trzecia runda zdecydowanie dla tego drugiego, moim zdaniem wczesna emerytura Penna. Jewtuszko - Warburton nie ogladalem ale wiem ze przegrał.

Uploaded with ImageShack.us

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Ja właśnie ściągam galę. Ale powiem, że od dłuższego czasu mały śmieszny hawajczyk Penn się nie przykłada do walk. Unika ciosów, byle ktoś mu parnika nie obił.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Niedawno skończyłem seans i wyjątkowo mi się gala podobała. Mało skończonych walk, ale przy żadnej się nie nudziłem. Jeśli Jewtuszko walczył, to musiała być to wyjątkowo słaba walka. Zawsze monterzy ripa wklejają ciekawsze preliminary do ppv, a tu nie było. Jak dla mnie jedna z lepszych gal. A o tym, że Penn się skończył pisałem po pierwszej walce z Edgarem. Wtedy nikt mi nie wierzył :roll: A teraz sam przyznał, że jakby przegrał to finito, według mnie przegrał, co prawda obalał, ale nic w tym parterze nie robił, a próby duszenia nie robiły na Fitchu większego wrażenia. Walka opasów też była niezła:D
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Opasów?;p Hunt to niezły rozkurwiator :P a szczene ma mocną ,że cholera jasna ;P on powinien byc w main card a nie w preliminacjach ;)

Odpowiedz do tematu