Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 16 Wrz, 2011
Fajnie wygląda przejście z klinczu do pozycji gdzie można zrobić german slama;-) (nie wiem jak ona się nazywa więc niech będzie na pieska). Wersja ta przypomina bardzo UFC2010, może to moje odczucie tylko
Parter jest fajny, widać sporo nowych rzeczy Suby prezentują się ciekawie tylko ten pojebany system ściganego węża
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Sa animacje podczas suba słebe bo słabe ale jednak boje sie tylko ze ludzie beda spamowac switchami podczas suba///Duzy plus za wolna animacje łapania w klincz i usuniecia instant takedown bedzie mozna to zablokowac;)
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
To i ty będziesz spamował switchami podczas suba Dobra tak na poważnie, to opracuje się pewnie podobną metodę jak teraz w UFC odnośnie switchy Ale to trzeba zobaczyć jak już będzie gra Na razie to temat rzeka
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Fajnie wygląda siatka, cała reszta to kosmetyka względem 2010. UFC 3 będzie lecieć na Pride'dzie, nie ma wątpliwości.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum