Hello guys.
FTF Elite is a polish fight camp on www.ufa-league.com
Looking for some good EA Sports MMA/UFC Undisputed 2010 fighters who wanna join an online league and compete on full time, we running there our own camp called First To Fight, myself as the leader, besides we have four other greatest polish online worriors like:
wojciech_m, TarkenixPL, Grudzień13 and B1G1pl.
If you wanna improve your skills this is the right place, all i need is a little bit of effort from you with fight completition, in return you will get improved version of your self on the online battle ground.
If you are interested of joining, hit me up via PM or just reply to the post, I will give you all other instructions you need.
Jeśli chcesz wziąc w tym udział a język jest dla ciebie bariera jest to najmniejszy z problemów jakie możesz doświadczyć, wystarcza chęci by piąc sie na szczyt wśród najlepszych graczy na świecie.
Jesli jesteś w stanie przeczytac ze zrozumieniem tekst który jest powyżej, język nie jest dla ciebie żadną barierą.
Od siebie mogę dodać, że na prawdę warto sprawdzić się w walce z najlepszymi, bo po pewnym czasie każdy kiedyś znudzi się graniem z przypadkowymi ludźmi o punkty. Będąc w UFA można zostać mistrzem i być legendą na miarę Ostatniego Cara ;p
Od siebie mogę dodać, że na prawdę warto sprawdzić się w walce z najlepszymi, bo po pewnym czasie każdy kiedyś znudzi się graniem z przypadkowymi ludźmi o punkty. Będąc w UFA można zostać mistrzem i być legendą na miarę Ostatniego Cara ;p
BTW Co jest z Wojtkiem?
Wojtek wraca, juz wrocił nawet zapisał sie na Grand Prix czyli od przyszłego tygodnia znowu gra, miał jakis wypadek czy cos.
Ja też jestem zainteresowany. Wczoraj przekonał mnie do tego w0jtek09.
Czyli mniej wiecej wytłumaczył ci na czym to polega ?
Wszystko opiera się o grę w lidze, więc jeśli naprawde zainteresowany, zarejestruj się na www.ufa-league.com (rejestracja wymaga aktywacji konta przez admina zarejestruj się jako lcoolmarko85 i daj znac jak to zrobisz) i witam w elicie.
Jak juz to zrobisz wtedy obgadamy resztę.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 22 Sty, 2011
Jestem zainteresowany i dokonałem już rejestracji na forum. Podałem wszystko tak jak mówiłeś w poście po wyżej. Tak tłumaczył mi, ale będę się z nim kontował. Teraz czekam na akceptację admina.
Nidługo bedziesz mógl sie zarejestrować, wtedy musisz udać się do "fighter Aqusition" i wybrac sobie zawodnika którym chcesz grac (może nie same asy ale wybór jest spory jesli chodzi o UFC) - basic english is needed, albo poszukaj Vito to ci pomogę jakby wojtka nie było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum