Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
EA MMA
Autor Wiadomość
Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101
Wysłany: Wto 15 Cze, 2010   

To może byc alternatywa dla UFC z początku byłem nastawiony sceptycznie ale po tym co zaprezentowało THQ odnośnie braku jakiejkolwiek poprawy co do online play względem UFC 2009 ( wrecz jest gorzej ) z pewnościa sprawdze co ma do zaoferowania EA.

Apock

Przesadzasz z tym online, wystarczy zakladac gre, nie czeka sie dluzej niz 3 minuty.

Hurricane
VIP
KOmandor

Przesadzam. ?

Grałeś w jakieś inne gry po sieci ?

Ja grałem i wiem jak powinno to działać czekać 3 minuty-wolałbym nie,wolałbym grac walke za walką pare tysięcy graczy online a ja czekam ta ? coś tu jest jednak nie tak ja ty jesteś zadowolony (może bardziej cierpliwy)
to twoja sprawa ja bede narzekał dopóki się nie poprawi o ile wogóle.

Ta gre to chyba zrobili jacyś niedorozwoje podobno mieli wgląd w opinie ludzi na różnych forach itd. gdzie wszyscy narzekali i nakładali nacisk na poprawe online i co ? i gówno . Tryb offline nudzi się po trzech dniach, a to do czego przywiązali najwieksza wage,miałem ją juz w dzien premiery czekałem na ta gre odkąd zobaczyłem pierwszy trailer, a jak pierwszy raz próbowałem zagrac online to jakbym dostał obuchem w łeb.

A tak z ciekawości APOCK to jaki masz bilans walk na ta chwile ???

Cytat:
wystarczy zakladac gre, nie czeka sie dluzej niz 3 minuty

Najpierw muszą dać ci możliwość stworzenia sesji i póżniej znowu czekasz.

Apock

Wystarczy zrobic "trick" i mozesz zakladac, ja mam 52-10-0

Hurricane
VIP
KOmandor

Jaki trick ??? Podzielisz się ciekawostką ???

52-10 to nie za wiele chyba za często nie grasz, bo jeżeli grasz często to weź mnie nie rozśmieszaj że ja przesadzam to są jakieś jaja, mam dwóch znajomych z ameryki i też narzekają na połączenie, a tak apropos miałem w znajomych nr 1 w rankingu niejaki KashDro czy jakoś tak i ten o to gracz ma już na swoim koncie bilans ok. 900-100 (pizda do kwadratu grałem z nim jedną walke przegrałem na początku trzeciej rundy i przy każdej następnej okazji ucieka mi z lobby) z tego co sie dowiedziałem od niejakiego pana kaotic00 ( panowie są z Miami Fl.znają się osobiście, walcze w jego campie ) że tan koleżka to straszny fagas podobno, w sumie zdążyłem się przekonać, ale to jak to jest w końcu że on rozegrał aż tyle tych gier może on nie wstaje, nie je, nie pije tylko gra, ale to on dopiero musi byc cierpliwy.

Ja mam bilans 74-26 Lvl. 56

Apock

Ja mam jakos 50 lvl,

ja daj custom match, i wybieram jakies durne opcje 5 rund, jakas malo popularna waga, ufc only, ustawiam zeby polaczenie mialo najwieksze znaczenie i po 2-3 sekundach pyta czy chce zalozyc gre ;].

Jak widze ze light "wczytuje" za dlugo, to zmieniam na middle, etc.

Ja generalnie przegralem takie srogie baty tylko raz, 6 razy obily mnie pajace z insta obaleniami ( dezycja) dlatego gram na 5 rund teraz ;d. I mialem jeszcze raz insta KO w 9 sekundzie dostalem w dzbanek. ;d

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

do dupy jest to ze nie mozna normalnie po ludzku hostowac gry rankingowej, tylko trzeba kombinowac tak jak napisał Apock, pograłby by człowiek na rankingach ale zanim mnie z kims połaczy to ja zdążam zjeść i sie napić, dlatego wbijam na player match zazwyczaj.

Uploaded with ImageShack.us

Hurricane
VIP
KOmandor

Wysłany: Sro 16 Cze, 2010   

Sposób jaki przedstawił APOCK sprawdza się bardzo dobrze trzeba wybrać mało popularne opcje i dają możliwość utworzenia sesji wręcz natychmiastowo później zostaje nam tylko zaczekać na ochotnika którym często zdarza się unikać konfrontacji i czekamy ponownie taki to los UFC Undisputed 2010 k***a jego mać.
Zobaczymy co zaprezentuje EA.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Taki los każdej gry, w której trofea/achievementy rankingowe można zdobyć praktycznie tylko w pierwszych miesiącach po premierze. Dobrze, że nawiewają przed walką a nie z walki.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

co do osiągnięć, to dziś zrobiłem jeden, wygraj 10 walk rankingowych pod rząd, trofeum praktycznie do osiagnięcia tylko wtedy gdy zaczynasz grać online, pózniej sobie tego nie wyobrażam zrobić, no chyba ze jest sie bardzo dobrym graczem, albo pozostają ustawki.

Uploaded with ImageShack.us

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Czw 12 Sie, 2010   

Jest data premiery EA MMA - 19.10.2010
Podany jest również niemal cały skład, całkiem niezły, mało nieznanych nazwisk i nie ma takiego tłumu, zaledwie ok. 60 fighterów. Z trailera na trailer gra wygląda jednak coraz gorzej, za jakiś miesiąc pewnie będzie demo.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Verden 

Zawodnik: Cain Velasquez & Shogun Rua
PSN ID: nedreV
Wysłany: Nie 15 Sie, 2010   

Mnie strasznie razi to slizganie sie po ringu. I obawiam sie, ze tego juz nie zdolaja zmienic przed premiera(a co gorsze, nastepna premiera za 2 lata), aczkolwiek chcialbym sie mylic. Druga sprawa to nie podobaja mi sie obalenia, tj mam wrazenie ze widze tylko jedna animacje.
Ciekaw jestem jak wypali ten pomysl z eventami po necie wraz z zywym komentarzem. W sumie nie wiem na czym dokladnie to bedzie polegac i jak to bedzie wygladac, ale pomysl ciekawy. No i najwazniejsze, nie ma co sie bac o online, co w takich grach jest najwazniejsze. Kariere w UFC zagralem po paru miesiacach, zreszta tylko dlatego, ze online mnie zniechecilo po ktoryms razie

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

EA MMA to taka arcadówka ;) dla tych co grają tylko w sobotę,zaś ufc to bardziej symulator :)

kubikkubik

Ruchy jak sztuczne, postacie jakby lewitują, ruchy niekoniecznie płynne. Ogólnie to mi się nie podoba :[

Verden 

Zawodnik: Cain Velasquez & Shogun Rua
PSN ID: nedreV

Testerzy bardzo chwala gre, mowia ze zmiecie UFC. Beda stomp & soccer kicki czyli powrot do starego dobrego Pride`u. Napewno kupie, zwlaszcza po przeczytaniu wypowiedzi testerow, ale nie licze na rewelacje. Nigdy pierwsza gra sportowa nie byla rewelacyjna (np Fifa, po kilkunastu edycjach stworzyli idealny symulator pilki noznej). Aczkolwiek dobrze ze jest konkurencja dla UFC. Beda uczyc sie na wzajemnych bledach.

Odpowiedz do tematu