Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dźwignie
Autor Wiadomość
Mruck

Wysłany: Nie 13 Cze, 2010   Dźwignie

Witam użytkowników forum :D Jestem tutaj nowy i mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie :P
Ok, teraz do rzeczy. Mam problem z dźwigniami, a raczej z dopięciem ich. Samą dźwignie umiem założyć, ale dokończyć, żeby facet klepał, już nie. Na tutorialu mi wychodziło, że muszę kręcić prawą gałką. W meczu i na campach kręcenie sprawia, że od razu kończę z dźwignią. Submission offense mam na 30, a dźwigni nie dopnę nawet jak przeciwnik ma już końcówkę pasku staminy. Ja za to, mam cały pasek i przegrywam przez dźwignie. Ostatnią walkę przegrałem po... 12 sekundach. A nawet nie zmęczył mnie, po prostu od razu double leg takedown i dźwignie na rękę.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 13 Cze, 2010   Re: Dźwignie

Mruck napisał/a:
Witam użytkowników forum :D Jestem tutaj nowy i mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie :P
Ok, teraz do rzeczy. Mam problem z dźwigniami, a raczej z dopięciem ich. Samą dźwignie umiem założyć, ale dokończyć, żeby facet klepał, już nie. Na tutorialu mi wychodziło, że muszę kręcić prawą gałką. W meczu i na campach kręcenie sprawia, że od razu kończę z dźwignią. Submission offense mam na 30, a dźwigni nie dopnę nawet jak przeciwnik ma już końcówkę pasku staminy. Ja za to, mam cały pasek i przegrywam przez dźwignie. Ostatnią walkę przegrałem po... 12 sekundach. A nawet nie zmęczył mnie, po prostu od razu double leg takedown i dźwignie na rękę.

odpowiedz na twoje pytanie zawarta jest w twoim poście, sub offence 30, czyli słabo.

Uploaded with ImageShack.us

Mruck

Wysłany: Nie 13 Cze, 2010   

Może i tak, ale w karierze w WFA, a tym bardziej w walkach amatorskich powinno to wystarczyć. A jak nie w karierze, to w zwykłej walce jak wybiore jakiegoś pro fightera to nawet nie wychodzi.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Przeglądnij forum, nie powinieneś mieć problemów z dokończeniem submission. Z 30 offense możesz zapomnieć o czymkolwiek. Musiałbyś chyba wszystko co się da obić na 100%.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Mruck

Przecież zanim ja dojde do 70 miną wieki...

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Poniżej 2godzin na same submission do 70. Ale samym submission niewiele zwojujesz, potrzebujesz jeszcze względny ground grapple, solidne cardio i sporo siły + kilka/kilkanaście campów żeby podnieść na lv3 wybrane dźwignie. Americana, kimura, trójkąt, więcej nie trzeba ale i tak zrobisz wszystkie z nudów 8)
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Mruck

Jak mi nawet dźwignie na treningach nie wychodzą :( A sub offense może i będę miał 70, a resztę będę miał na 0, a sam dorobek będzie wyglądał mniej więcej tak: 0-30-0

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Gra jest od 18lat nie bez powodu :roll:

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Miszcz Stefan napisał/a:

haha 10/10

Mruck

Miszcz Stefan napisał/a:

Ty chyba nie masz tej gry, skoro uważasz że jest od 18 lat ;]

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Pon 14 Cze, 2010   

Mruck napisał/a:
Miszcz Stefan napisał/a:

Ty chyba nie masz tej gry, skoro uważasz że jest od 18 lat ;]

Riposta godna mistrza ciętej riposty :D

Bond

Wysłany: Pon 14 Cze, 2010   

Tak na poważnie to ja mam na pudełku 16 lat :D

Evans

Wysłany: Wto 15 Cze, 2010   

Czepiacie sie chlopaka !

Teraz młodzież dorasta duzo szybciej.Generacja Frugo, kramiona actimelkami , nestle chocapic, stymulowana tancem z gwiazdami ,walkami pudziana i renaty beger w kisielu, dojrzewa nadwyraz
szybko.
Słowem "wara" od Młodego :D

Russel555

Wysłany: Czw 26 Sie, 2010   

Witam mam podobny problem wybieram shogun rua przeciwko jon jones ten drugi ma najslabszy submision defense a i tak nie umiem zrobic zeby odklepal mecze go ze ma caly pasek zolty ja zielony krece prawa galka wedlug wskazowek zegara i nic ani razu nie udalo mi sie dokrecic do konca prosze o pomoc.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Czw 26 Sie, 2010   

Russel555 napisał/a:
Witam mam podobny problem wybieram shogun rua przeciwko jon jones ten drugi ma najslabszy submision defense a i tak nie umiem zrobic zeby odklepal mecze go ze ma caly pasek zolty ja zielony krece prawa galka wedlug wskazowek zegara i nic ani razu nie udalo mi sie dokrecic do konca prosze o pomoc.

no dobra ale dlaczego piszesz o problemie z subem w temacie o karzierze i CAF'ie ??? :twisted: jest od zajebania tematów o subach, i tam odpowiedzi wprost czakaja na ciebie. ale po co nie?

Odpowiedz do tematu