Ja to wam uczciwie doradzę dajcie se spokój z tą ligą. To nie zaistnieje ja próbowałem juz wszystkiego i nic z tego nie wyszło wiec nie wróżę wam sukcesu.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 10 Lut, 2011
Gdzie są ludzie Bronka, współtwórcy rundy trzeciej? Pewnie już sam zapomniał tak go gra pochłonęła Hurricane ma rację, w Polsce jest zbyt mało poważnych graczy na ligę. Próbowaliśmy gdy gra była bardziej popularna, nie wyszło. Teraz ludzie kupują grę, robią kilka achievementów, ohh, ahh, super, ekstra, a po godzinie"ooo, to trzeba czytać instrukcję? nie dla mnie". I gra leci na allegro. Jedyne co może wyjść to mały turniej, raz na jakiś czas, o tytuł mistrza forum, ale o tym już ktoś wspominał.
Jakby zrobić ligę wowa albo tibii czy innych pokemonów to ludzi byłaby masa, bo tam sie wali z axa, a jedyne co trzeba czytać to czat
5-1 że ligi nie będzie, może po premierze UFC 2012, bo boom na 2010 już minął. Gry o MMA w naszym kraju są jak gry o hokeju - tylko dla fanów, póki co nie zanosi się na zmianę.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
No i musze przyznac rację żeby liga istniała to musza byc ludzie chetni grania, rozmowy na wstepie o tym że ktos może w sobote albo ktos nie może w niedziele nie wróżą temu projektowi najlepiej, to nie tak sie odbywa.
Ludzie graja i jest ich sporo ale tych co nadaja sie do grania w lidze jest 2/10 i nie chodzi to o umiejetności, a o podejście do tematu.
Lig w internecie jest na pęczki do wyboru do koloru, i zawsze znajdą sie tacy co bedą grali, lecz jest to naprawdę zaskakujące jakie maja do tego podejście ludzie w polsce, szczerze mówiąc szkoda gadać.
Dla tych co chca grać, a wiem że jest kilku co sie nadaje na prawde drzwi stoją ptworem wystarczy sie zarejestrowac wybrac sobie ludka i piąć sie powoli w góre, albo porozmawiac sobie o tym ze ktos ma manicure w niedziele i lepeij dac sobie spokój.
Zajrzyj na link u mnie w podpisie jest to póki co najlepsza liga UFC Undsiputed 2010 dostepna w internecie.
Byliśmy w stanie powstać w niecały miesiąc, a teraz mamy ponad 200 aktywnych grających użytkowników z całego świata, liga oferuje wszystko czego trzeba i wciąż się rozrasta, a skoro tak się dzieje to znaczy że jest to możliwe ale wszystko zależy od ludzi którzy ją tworzą.
Na undisputed.pl ligi nie będzie i taka jest prawda (smutna).
Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 10 Lut, 2011
Nie wiem koledzy do czego zmiezacie ale troszeczke sie zastanówcie nad tym co piszecie "żeby liga istniała to musza byc ludzie chetni grania" osoby chetne sa nie widac?"ktos może w sobote albo ktos nie może w niedziele nie wróżą temu projektowi najlepiej"kolego powiem w imieniu moim i moze wiekszosci kolegów :wiekszosc z nas pracuje ,uczy sie ,jezeli uwazasz za zangazowanie sie bedac aktywnym 365dni w roku grajac przez 24 g to najwidoczniej spisz na kasie albo masz malo latek i nie musisz sie martwic co bedzie jutro .Dla mnie ta gra to jest forma czystego relaxu odskoczni od zycia codziennego to ani moja pasjia ani zaden ze mnie fanatyk .Kilku duzych chlopców chce sobie zrobic jakies tam zawody i tyle a ludzie którzy zyja ta gra to prawdopodobnie za moza wiekszasc zreszta mnie to nie dziwi tam wszyscy p........i na potege jesli kogos urazilem sory
Czyli co uważasz mnie za 15 latka na garnuszku taty który spełnia swoje mażenia w interneciie ?
I ilu masz tych chętnych do granie 5-6 to może se lige do brydza załóżcie to może wypali.
I chcesz mi powiedzieć że nie ma cie na tym forum codziennie, albo chociaż co drugi dzień ?
Czy o jakim ty tu zaangażownaiu mówisz, tu nie trzeba sie w nic angażowac tylko grać.
To jest proste jak jebanie, jak chcesz to możesz.
Daj spokój kumplu gram w ligach online od lipca zeszłego roku mało tego prowdzę tą lige od paru miesięcy, ja też pracuje też mam kobite, i tez robie to co każdy inny facet ale jak już sie ogarne i włącze konsole to to nie jest kupa roboty żeby zagrac walke tam z tym czy z tym.
Nie trzeba poświęcac czegokolwiek żeby uczestniczyc w takiej formie zabawy uwież mi.
A przyjemność z bycia jednym z najlepszych graczy na świecie przychodzi sama.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum