Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 10 Lut, 2011
Trudno mi tu cokolwiek stwierdzic jaki rodzaj dochodów masz od babci dziadka nie interesuje mnie to w sumie ja na forum jestem prawie codziennie zgadza sie od grudnia ale za tydzien jade wiec znowu sobie milo popiszemy kolo grudnia taka praca powiem ci tak graj sobie w ta lige a my sobie amatorsko pogramy w 7 czy 8 jesli ci to ciezko wyobrazic jak sie uda a to czy komus to przeszkadza i nie jest to profesionalne to jego problem. Ja sie nie chce bron boze klucic z nikim mam swoje zdanie na podejscie do tej gry kazdy ma swoj rozum od bozi i niech z niego kozysta mondrze. Co tu jeszcze dodac??powodzonka
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Nie 13 Lut, 2011
Mysle ze z 8-10 osob zbierze sie spokojnie czyli akurat na turniej kazdy z kazdym mecz i rewanz :)zwyciezca bedzie ten z najlepszym bilansem, a jak beda takie same to bezpossrednie starcie sie liczy a jak i tu remis to dodatkowe 1 starcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum