Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 15 Lis, 2010 Długość kariery
Kariera trwa 39 walk, jeśli mamy dobry rekord.
Jeśli mamy przegranych około 1/3 walk - dostaniemy extra walkę, 40 w sumie. Chyba, że jest to losowe.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie będę zaśmiecał nowym tematem więc spytam tutaj. Czy w tej karierze MMA podobnie jak w UFC 2010 jest tak , że gdy "stracimy" (w sensie źle poprowadzimy trening) tydzien lub kilka to nie uda się już stworzyć dobrego CAFA? W UFC żeby ogarnąć karierę trzeba ją poprowadzić idealnie , a zrobienie dobrego zawodnika czesto wiąze się z kilkoma karierami zanim się ją opanuje. Chodzi mi też o to czy skille podobnie jak w UFC lecą w dół. Pytam dlatego że w UFC 2010 mam straszny problem z karierą ;/ Nie jestem w stanie stworzyć zawodnika ktrórym mógłbym nawiązać rywalizację online Czy w MMA jest to troszke łatwiejsze i każdy może zrobić dobrego CAFA grając nawet karierę pierwszy raz?
Wysłany: Sob 26 Lut, 2011
Z tego co pamiętam to nic nie spada. A karierę można ograniczyć do klikania jednym przyciskiem i walczenia dwoma przyciskami. Poziom trudności nie ma większego wpływu i chyba nawet w trakcie gry można go zmieniać tak jak w UFC 09. Dobre na dwa razy, potem nuda.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Czyli jest ona łatwiejsza niż w ufc2010? Bo bardziej chodzi mi o to czy laik może zrobić dobrego CAFa. W tym sensie że w UFC gdy nie ma się wiedzy jak robić te treningi to jest to nie możliwe. Trzeba się trzymać schematu aby nie stracić tygodnia / punktów. Czy w MMA jest to o tyle proste że nie da się "zepsuć" kariery?
Wysłany: Sob 26 Lut, 2011
Nie ma opcji REST, w każdym tygodniu coś robisz, a czy robisz sam czy klikasz symulację to twoja sprawa. Najwyżej nie będzie maxa, ale złego też nie będzie. EA to zręcznościówka i gra dla casuali, nie ma porównania do UFC. Nawet samo EA przyznało, że zrobili bubla i jak najszybciej muszą zrobić dwójkę.
Dzieki wielkie za odpowiedz. Ale zapytam o coś jeszcze... W ufc online nie bardzo mi się podoba. Wbiłem nędzny lvl 50~ ale prawda jest taka że mało ludków w to gra a poza tym co druga gra jest na lagach :/ Z tym porównaniem MMA do UFC to chyba sam sprawdze bo gra ostro potaniała a są ludzie którzy twierdzą że MMA jest dużo lepsze + 0 lagów , a są też tacy jak Ty którzy mówią że UFC lepsze . W MMA więcej ludzi gra online niz w UFC?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum