Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 01 Paź, 2010
Przypomina, ale bardzo uproszczone. Ręce i nogi w stójce są wtedy takie same jak w UFC, cała reszta to jeden ruch gałki w odpowiednią stronę.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Sob 02 Paź, 2010
To tak jakby porównywać Gran Turismo/Forzę do NFS, chodzi o to samo, a gry zupełnie różne. Mi bardziej pasuje UFC, od bijatyk arcade mam street fightera:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Mi się gra średnio podoba, ma swoje plusy, ale nie pasuje mi trochę sterowania gałką. Idzie to w demie zmienić?
Prosta jest, jeżeli chodzi o parter, klincz też OK, ręce/nogi? Mało używam od razu parter
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Pią 08 Paź, 2010
Karol0211 napisał/a:
Mi się gra średnio podoba, ma swoje plusy, ale nie pasuje mi trochę sterowania gałką. Idzie to w demie zmienić?
Prosta jest, jeżeli chodzi o parter, klincz też OK, ręce/nogi? Mało używam od razu parter
idzie, w opcjach mozesz zmienic na tryb bardziej "podobny" do tego z UFC, czyli gałka = przejscia, guziki = odpowiednie konczyny zawodnika.
A ja nie mam tego na XBL, na mojej konsli.
Gdy wchodzę przez komputer na brytyjski XBL to piszą, że oferta nie obowiązuje w moim regionie. Co mam zrobić?
Wysłany: Wto 25 Sty, 2011
Założyć drugie konto na UK i stamtąd pobrać demo. Polski Live jest póki co słabo wspierany i sporo mu brakuje do zachodnich odpowiedników. Chyba, że już demo wywalili bo z tego co pamiętam zbierało oceny 2.5-3 gwiazdki, a EA tego nie lubi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum