Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pią 15 Paź, 2010
A wiec wchodze se na PSN,wpisuje : "UFC 2010 tuf", szukam...i tam chyba te drugie co sie pojawi. Nacisnalem download i pobralo. I potem pod tym pokazało mi sie,ze to jest FREE. No musiałem za darmo to pobrac bo ani nie mam grosza na koncie PSN,ani zadnego konta bankowego wiec nawet nie mialo by skad pobrac kasy. wiec musi to byc za darmo Jak cos to moge filmik lub zdjecia z komorki jutro podrzucic ;p
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pią 15 Paź, 2010
Nie wiem jaki region ale myślę,że jak mi za free się udało to ludziom będę żałował? więc po prostu podzieliłem sie infromacją,a jak ktoś dokładniej umie to opisac niech napisze
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 20 Paź, 2010
Dla grubasa Nelsona warto to kupić, ale Polak nawet jak dostanie za darmo to będzie narzekał
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 20 Paź, 2010
Ustaw na DLC Fighters on. Chyba, że Sony się kapło i anulowali aktywację. Na XBL dalej trzeba za to płacić.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum