Witam jestem nowym uzytkownikiem także jeśli coś źle zrobiłem to sorry. Kupiłem 3 tyg temu UFC 2010 nigdy wczesniej nie grałem w ufc powoli ogarniam sie w tym ale jednego nie mogę zrozumieć :/ podczas kariery chcę się nauczyć w campach nowych dzwigni, duszeń itd ale podczas walki jak zakładam jakąmś dzwignie to komputer nigdy nie odklepuje a ja nic punktów za każdym razem nie zdobywam. Nadmieniam iz cardio siłę i szybkość mam na 90 sub def i off mam po 70 co jest nie tak?? prosżę o pomoc. Nie mogłem znaleść podobnego problemu takze założylem nowy temat
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 04 Sty, 2011
Nie mogłeś znaleźć mówisz... A gdzie szukałeś, w Gazecie Wyborczej?
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 05 Sty, 2011
Dość k***a!
Są cztery tematy o subach, każdy po kilka stron.To tylko te odpowiednio nazwane, a ile jest w treści to nie wiem - podziękujcie tym, co nazywają temat xxx, yyy, albo problem. A tu jeszcze typ prosi o linka do tematu bo nie mógł znaleźć. Szczyt lenistwa albo perfidna głupota.
Jakie znowu suplexy? Na campach wystarczy obalenie i po kilku sekundach typ klepie, tak samo na begginer jak i na expert. Jeśli jakiś sub wymaga więcej, podane jest to w wymaganiach campu, np. peruvian neck tie wymaga minimum sub offense 60. TYLKO TRZEBA KRĘCIĆ, a nie założyć i czekać na oklaski.
Submission w karierze, exhibition, tittle deffense, online czy czymkolwiek innym niczym się od siebie nie różnią.
Każdy następny, który założy temat o subach w miejscu innym niż trollownia, dostanie bana.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum