Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010
Miszcz Stefan napisał/a:
Ty mnie nie pytaj, bo ja nie blokuje. Jak koleś ma podpiętego headseta to niemal na pewno będzie jakiś cyrk. W moim przypadku nagle gałki stop i mogę sobie pogwizdać. Kiedyś miałem tak, że ja gałkę do przodu, a zawodnik idzie do tyłu. Jebłem padem o ściane, poczułem się lepiej ale na dłuższą metę to nieopłacalne
ale to jakis glitch przypadkowy czy hack ze strony typa?
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010
Któż to wie, kombinatorów na XBL nigdy nie brakowało i powoli żegnam się z Billem. Jeszcze nieco ponad dwa miesiące gwarancji mi zostało i biorę soniaka.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Tak jest Daante dołącz do grona posiadaczy najlepszej konsoli na świecie lol nie rozstając się z X na OFC jest sporo osób bombardujących na dwóch systemach, ale faworyzują PS3.
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010
Honorowe Stowarzyszenie Fanbojów Sony zaprasza
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Ja za to jestem "fanboyem" Sony, nie tylko konsol, ale całego sprzętu jaki produkują szkoda że nie robią kierownic bo też bym pewnie w Sony przy celował lol
Wysłany: Wto 26 Paź, 2010
Dzisiaj w południe czasu jankeskiego wyłączają serwery UFC 2010. Przerwa potrwa przynajmniej dwie godziny. To jakby ktoś miał zamiar zbluzgać THQ
Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Wysłany: Wto 26 Paź, 2010
dante po co ich bluzgac?:D sami na siebie bata kreca :D: i bedzie w koncu tak ze sie duzo osob wyjebie na ta gre i zaczna grac w mma od ea chyba ze juz tak jest a tego nie wiem ) ale dobrze bo moze przy nastepnym ufc nie bedzie zadnych bugów dociagania patchy .. czas pokaze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum