Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pią 17 Gru, 2010 Big Nog na ziemi.
Jak zrobic Big Nogiem,że gdy koleś siedzi na Tobie to przewracac sie nie tak zeby siedzial nam potem na plecach a tak zeby przejsc od razu do pełnej gardy (po prostu przejsc z pozycji def do ofensywnej od razu)...L1 i cwiartka?
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 17 Gru, 2010
z full mount defence nie przejdziesz od razu do full mount offence, najpierw half guard, a potem masz 2 opcje, albo wspomniany wczesniej full mount defence, albo butterfly guard.
Mam na kolesiu pełny dosiad on mnie trzyma za łeb,autoblok.autoblok i za trzecim razem przechodzi do pozycji ofensywnej (ja na plecach,i trzymam go w pełnej gardziej)
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
na jakim cudem z full mountu przechodzisz do full guard, czyli ty na plecach skoro na nim siedziales? jedyna opcja to reversal, albo poprostu zle zrozumialem.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Teoretycznie to ćwiartka z LB/L1, ale autoblok i tak wszystko profanuje. Teraz się zastanawiam, czy ja na pewno trzymałem L a nie R, bo jakoś tak mi to nie leży. To byłby dopiero epic fail
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Antonio Rodrigo Minotauro Nogueira, bardziej znany i chyba starszy z braci Nog. Dlatego Big Nog. PS3 miało mieć też Little Noga, a czy ma to nie wiem.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Sob 18 Gru, 2010
Źle zrozumiałeś Aro Koleś ma na MNIE pełny dosiad i jak trzymam go za głowe to wciskam L1 i ćwiartka! (nie skos ale góra/dół i kręcisz) wtedy przeważnie za 3 razem (autoblok działa) przechodzisz do pozycji ofensywnej. Jestes w jego pełnej gardzie jak walczy się Big Nogiem to szkoda nie wykorzystywac tego tego
Nie miałem jak tego sprawdzic bo nie miałem drugiego pada a nie chciało mi się probowac tego z komputerem
Wysłany: Sob 18 Gru, 2010
AroMP4_PL napisał/a:
no czaje czaje
Dobre to jest bo wielu jak zrobi pełny dosiad to siedzi i siedzi i blokowac jego przejscia w razie czego,bo na pewno bedzie mnie obrazen niz wpierw przetoczyc sie na brzuch a potem wstac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum